Rohkeita printtejä ja rouheaa pintaa Asuntomessutrendit 2018

Rohkeita printtejä ja rouheaa pintaa oli nähtävillä tämän vuoden Asuntomessuilla Porissa. Minimalistisen yksinkertainen sisustus yhdistettynä rohkeisiin ja näyttäviin seinäpintamateriaalivalintoihin siinä avainsanat tämän vuoden messutarjontaan.

Porin Asuntomessujen kohde no 31 on kodin pintamateriaaleihin keskittyvä näyttelykohde, jossa RTV-Yhtymä Oy esittelee  uusimpia tuoteideoita ja toteutustapoja tällä saralla. Esillä ovat niin tapetit, keraamiset laatat, parketit kuin laminaatit. Mutta myös muissa kohteissa on nähtävillä näyttäviä tapetteja, rouheita maalattuja seiniä ja muita voimakkaita pintoja.

 

Rohkeita printtejä ja rouheaa pintaa

Erilaiset tapetit tekevät taas tuloaan, ja niitä onkin nähtävillä runsaasti Asuntomessuilla Porissa. Tapettien tarkoituksena on selkeästi hallita tilaa, luoda vahvoja tunnetiloja ja toimia katseenvangitsijana. Siinä missä aikaisemmin fiilistä haettiin huonekaluilla ja tekstiileillä pyritään nyt tapettien voimalla.

rohkeita printtejä ja rouheaa pintaa
Kohde no 12 Sievitalo Kultakoivu 187
Kohde no 25 Kodin Terra -talo by Prisma
Kohde no 25 Kodin Terra -talo by Prisma
Kohde no 31 RTV-pintamateriaalitalo
Kohde no 31 RTV-pintamateriaalitalo
Kohde no 31 RTV-pintamateriaalitalo
Kohde no 13 Talo Lintula
Kohde no 18 OPn Kotoisa
Kohde no 3 Porin Jokisimpukka

Vaikka rouheita pintamateriaaleja olikin odotetusti nähtävillä eniten kohteessa no 16 Bunkkeri myös muissa kohteissa oli uskaliaasti lähdetty leikittelemään ns. viimeistelemättömän näköisillä rouheilla pinnoilla.

Kohde no 10 Pori Energia Valovoima
Kohde no 10 Pori Energia Valovoima
rohkeita printtejä ja rouheaa pintaa
Kohde no 10 Pori Energia Valovoimapehmeitä sävyjä ja pintoja

Toki näiden voimakkaiden printtien ja kaiken rouheuden keskeltä löytyi myös pehmeämpiä sävyjä, -pintoja ja puuta. Laaja kattaus voimassaolevista rakennus- ja sisustustrendeistä aina pelkistetystä romanttiseen ja kaikesta siltä väliltä.

Kohde no 4 Fiskarhedenvillan Pohjanvalo

Kaiken kaikkiaan yksikään messukohde ei vakuuttanut meitä täysin vaan oma unelmien koti rakentuisi monista messuilla nähdyistä yksityiskohdista yhdistelemällä. Roppakaupalla inspiraatiota messuilla kuitenkin saa ja siksi siellä kannattaakin ehdottomasti vierailla.

Asuntomessut Porin Karjarannassa kauniissa Kokemäenjoen miljöössä ovat messuvieraille avoinna aina 5.8.2018 saakka.

Lue myös:

Ilmainen valaistussuunnitelma bloggaamalla ja somettamalla

Porin muija näytti uudenlaisen Porin

 

Messuihin tutustuin median edustajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *