Ilmainen valaistussuunnitelma bloggaamalla ja somettamalla

Kaupallinen yhteistyö Winled Oy

Ilmainen valaistussuunnitelma bloggaamalla ja somettamalla ja lisäksi vielä suunnitelmaan kuuluvat valaisimet -50% alella. Sellaisen tarjouksen heittää ilmoille Winled tänäkin vuonna. Kampanjan takana on tamperelainen ledejä valmistava, myyvä ja valaistussuunnitelmia tekevä yritys. Bloggaa & someta kampanja käynnistyy tänkin vuonna yhtäaikaa Asuntomessujen kanssa. Kampanjaan pääsee mukaan 50 ensimmäistä osallistujaa, joten mitään virallista osallistumisaikaa ei ole. Osallistuaksesi tähän kamppikseen tulee sinun ensin osallistua Facebook-tapahtumaan (https://www.facebook.com/events/237025836897034/) ja tapahtumasta saatavan linkin  kautta sinun tulee vielä käydä allekirjoittamassa sopimus. Winled ottaa mukaan 50 ensimmäistä sopimuksen allekirjoittanutta.

ilmainen valaistussuunnitelma bloggaamalla ja somettamalla

Ilmainen valaistussuunnitelma bloggaamalla ja somettamalla

Mikäli olet siis rakentamassa, remontoimassa tai muuten vaan aikeissa vaihtaa kotisi valaistusta kannattaa sinun ehdottomasti harkita tätä, säästät varmasti.  Jo valaistussuunnitelma yksinään maksaa tuhansia euroja eikä nuo led-valaisimetkaan ole kovin halpoja. Vastineeksi tästä Winled toivoo kampanjaan osallistuneilta henkilöiltä kahta kirjoitusta joko heidän omille nettisivuilleen tulevaan Vieraskynä-osioon tai henkilöiden omaan blogiin, jos  sellaisen omistaa. Eli oma blogi ei ole välttämätön kampanjaan osallistuakseen. Vähän kirjallisia taitoja kuitenkin tarvitaan, eikä varmasti ole haittaa, että osaat  myös kameran käteen laittaa.

Tutustu Winled-valaistuksiin Porin Asuntomessuilla

Winledin LED-valaistusratkaisuihin pääset tutustumaan 6.7. – 5.8.2018 Porin Asuntomessuilla kuudessa eri kodissa.

Seuraaviin kohteesiin on tehty valaistussuunnittelu ja kaikki valaistusratkaisut Winledin LED-valoilla:

Kohde nro 20: Casakivi

Kohde nro 21: Jokilammi

Kohde nro 25: Koneistajankatu 2

Seuraavissa kohteissa on käytetty Winled-valaistusratkaisuja:

Kohde nro 10: Pori Energia Valovoima

Kohde nro 22A: Wienerberger JokiDUO

Kohde nro 28: Villa Poiju

Näiden lisäksi löydät messuilta Winledin ständin, josta saat lisätietoa itse valaistuksesta mutta myös tästä kampanjasta.

Astetta valoisampaa iltaa.

 

Postauksen kuvat: www.winled.fi

Kurkkaa myös muut valaistukseen viittavat postaukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *