Nuku hyvin

Nuku hyvin… hetken hiljaisuus, jonka jälkeen pieni hiljainen pyyntö. Kuule äiti, mä haluaisin mun vanhan sängyn takaisin, sen joka on varastossa. Nuku nyt vaan, kaivetaan se huomenna esille ja pestään se. Joo, mutta ei maalata. Ei maalata, hyvää yötä.

Seuraavana aamuna sänky sitten kaivettiin esille varaston uumenista, pestiin pihalla mäntysuovalla ja annettiin kuivaa kunnolla auringonpaisteessa. Kannettiin sisälle, purettiin vanha sänky osiin, jotka voidaan taas käyttää seuraaviin projekteihin. Pyöriteltiin oikealle paikalle ja pedattiin.

nuku hyvin

nuku hyvin

Nuku hyvin mutta millaisissa lakanoissa?

Vaikka minimiehen ykköslemppari pussilakana onkin HM Homen Batman pussilakana, ajattelin tilata syksyksi myös jotain hiukan raikkaampaa kuten tämän raidallisen pussilakanasetin. Joka itse asiassa muistuttaa hiukan tuota nyt sängyysä olevaa Annon raidallista pussilakanaa.Vai olisiko sinulla vinkata jotain kohtuuhintaista, leikkisän raikasta vaihtoehtoa lastenhuoneeseen?

Huomenna kutsuu Pori, Asuntomessut ja yö nukutaan Sokos Hotel Vaakunan sängyssä. Vielä ehdit hyvin toivoa millaisiin juttuihin keskityn messuvierailuni aikana. Mitä haluatte nähdä, kertokaahan!

Lue myös:

DIY superhero tyyny

Elefantti lakanoissa

Lastenhuoneen lattiavalaisin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *