Arvonta & Yankee Candle suosikki

Vannoutuneena raikkaiden hedelmäisten tuoksujen ystävänä mut yllätti se kuinka rakastuinkaan Yankee Candelin uutuuteen Out of Africa sarjan kukkaistuoksuun Madagascan orchid. Intessiivinen orkidean tuoksu valloitti ja vei mukanaan eksoottiseten kukkien maailmaan.

 

DSC_0616%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0606%20%282%29%20rauharentola.jpg

Tämä on oikeastaan epätavallinen ja samalla miellyttävä kukkaistuoksu. Melko voimakas ja syvä tuoksu pitää sisällään makeita ja mausteisia vihahteita ehkäpä jopa sitruunaista kirpeyttä. Mikäli olet kukkaistuoksujen ystävä uskon, että sinäkin pitäisit varmasti tästä ja vaikka et olisikaan kannattaa tätä ehdottomasti tuoksutella, se saattaa nimittäin yllättää sinutkin.

 

DSC_0624%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Ja nyt on sinun vuorosi kertoa mikä on Yankee Candle suosikkituoksusi? Vastanneiden kesken arvon 25€ lahjakortin Sisustuskauppa.com verkkokauppaan. Mikäli Yankee Candle on sinulle vielä uusi tuttavuus niin eipä hätää täältä löydät tuoksuvaihtoehdot ja pienet kuvaukset tuoksuista. Mikä niistä kuulostaisi parhaimmalta?

Arvonta alkaa nyt ja päättyy  31.8.2015 klo.12.00.

Onnea arvontaan ja energistä viikon aloitusta.

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

 

(Yhteistyössä: Sisustuskauppa.com)

49 kommenttia “Arvonta & Yankee Candle suosikki

  1. Voi kun niitä ihania tuoksuja noissa kynttilöitä on niiiin paljon! <br />
    Kokeilemisen arvoinen uusi tuttavuus minulle olisi ainakin Soft Blanket ❤

  2. Beach flowers on ihana tuoksu kotona tällä hetkellä mutta uutena tuoksuna haluaisin jonkun syys/ talvituoksun. Ehkä lemon lavender tai merry. Ihania yankee candles!

  3. Moni tuoksu kuulosti kyllä todella houkuttelevalta ja vaikea valita yhtä. Ainakin Citrus tango, Fresh cut roses, Lemon lavender, Mandarin cranberry, Orange splash, Shea butter, Sicilian lemon, Vanilla lime … kuulostivat todella houkuttelevilta.

  4. Yankee Candelilla on upea valikoima tuoksuja, mutta Pink Sands varmasti herättäisi eloon menneen kesän ja rantalomat. Se olisi valintani! 🙂

  5. Lemppari on Tarte Tatin. Ihana omenapiirakan mausteinen tuoksu. Voi polttaa ympäri vuoden mutta sopii mielestäni erityisesti syksyyn 🙂

  6. Ihan uusi tuttavuus…oli kyllä mielettömiä tuoksuyhdistelmiä, mutta mandarin Cranberry tai vanilla cupcake kuulosti hurmaavalta?

  7. Tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, mutta minusta ihanalta ja mielenkiintoiselta kuulostaa Gingerbread Maple.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *