Pholc Kula

Taloon.comin järjestämästä Mökkiniksit blogikilpailusta saamallani lahjakortilla hankin meille taloon.comin verkkokaupasta kaksi ihanaa riippuvalaisinta. Jo kohta kuukauden päivät pahvilaatikossa odottaneista valaisimista toinen on nyt vihdoin löytänyt paikkansa. Ja on se vaan ihana. Kun näin Pholc Kula valaisimen tiesin heti, että näitä meille hankitaan. Pitkään ideas to try -listalla roikkunut puuhelmivalaisin toteutettiinkin  sillä yksinkertaisemmalla tavalla, hankittiin kaupasta. Välillä siis näinkin.

 

DSC_0399%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Ripustamisen toteutuskin oli sitä yksinkertaisinta mallia: Muutama internetin ihmeellisestä maailmasta bongattu inspiskuva seinään kiinnitetyistä riippuvalaisimista ja niitä idiksiä yhdistelemällä valaisimen kangaspäällysteinen johto kiepautettiin puisen hyllynkannattimen ympäri.

 

DSC_0405%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Pinteresitistä löydät muuten muunkin keräämäni puuhelmi-idean. Mä olen ihan hurmioitunut näihin käsittelemättömiin puuhelmiin. Ehkäpä seuraava projekti toteutetaankin sitten ihan DIY tekniikalla.

 

DSC_0412%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Kivaa keskiviikkoa.

6 kommenttia “Pholc Kula

    1. Kiitos. Mäkin olen niitä kauniita diy luomuksia ihastellut ja pitkään ajattelin sen sellaisena myös toteuttaa mutta mutta näin tällä kertaa. Onneksi löysin tämän valmiin version.

  1. Puuhelmet iskeneet täälläkin jo useamman vuoden, mutta vieläkään en ole saanut toteutettua mitään suunniteltua. Halpaa sisustusharrastusta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *