Miiko Design arvonta

Mä toin teillekin tänään tuliaisia Habitaresta. Ehkä tunnetkin jo Miiko Designin? Mä pääsin vihdoin ihailemaan heidän tuotteittaan Habitaressa ja olin ihan myyty. Niille, joille yritys ei ole vielä tuttu kerrottakoon, että Miiko Design on varsin tuore  suomalainen yritys, jonka tuotteet on valmistettu luonnonmateriaaleista kuten huovasta, nahasta ja koivuvanerista. Sen lisäksi että ne vaikuttavat kovinkin käytännöllisiltä ne ovat myös niin kauniita. Tuotteiden muotoilu ja materiaalit ovat tehty kestämään aikaa. Miiko-tuoteperheeseen kuuluu mm. tauluja, laukkuja, koruja, tarjottomia ja tyynyjä. Mä valitsin teidän lukijoiden kesken arvottavaksi mun silmää miellyttäneen Tyven Viiva leikkuulaudan. Toivottavasti myös te tykkäätte siitä.

 

DSC_0173%20rauharentola.jpg

 

DSC_0188%20rauharentola.jpg

 

DSC_0195%20rauharentola.jpg

 

DSC_0168%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0179%20rauharentola.jpg

 

Arvontaan voitte osallistua seuraavasti:

Yhden arvan saat liittymällä Miiko Designin seuraajaksi somessa: Facebookissa ja/tai Instagrammissa  @miikodesignLisäarvan saat, kun käyt edellisen lisäksi tutustumassa Miikon tuotevalikoimaan ja kerrot mikä tuote miellytti silmääsi eniten. Kahden edellisen lisäksi tämän postauksen linkin jakamisesta somessa tai omassa blogissasi palkitsen sinut vielä extra lisäarvalla. Kerro kommenttiboksissa monellako ja kummallako lisäarpavaihtoehdolla (facebook vai instagram) lähdet mukaan arvontaan. 1,2 vai kolme arpaa? Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 20.9.2015 klo. 23.59.

 

Alkusyksyinen metsä, jota auringonsäteet vielä jaksavat helliä on muuten hurjan kaunis. Eikö?

 

Note! Miikon löydät Habitaresta kaikkine ihanuuksineen osastolta 3c 61. Käy ihmeessä kurkkaamassa.

 

Yhteistyössä: Miiko Design

 

39 kommenttia “Miiko Design arvonta

 1. Olen jo Miikon seuraaja Facebookissa.<br />
  Väre-tyynyt ja Jemma-laukut ovat erityisesti mieleeni.<br />
  Eli kahdella arvalla mukana.

 2. Ehdottomasti mukana arvonnassa, kolmella arvalla, käyn nimittäin heti jakamassa Facebookissa linkin kilpailuun 🙂 Oma lemppari on tuo Väre-tyyny ja niitä pitikin käydä messuilla ihastelemassa, mutta unohdin ihan täysin!! 🙁 Liityin Miikon seuraajaksi Instagramissa.

 3. Kolmella mukana. Tykätty ja jaettu Facebookissa ja Väre-tyynyt olivat aivan hurmaavia, erityisesti valkoinen viehätti. ?

 4. Kolmella arvalla mukaan kivaan arvontaan. Suosikki tuotteeni on Väre sisustus tyyny, se sopis valkoisena meidän olkkariin 🙂 Olen facebook seuraaja ja jaoin siellä tämän postauksen.

 5. Kahdella arvalla mukana! :)<br />
  Ehdoton suosikki on tuo Väre-tyyny ja tietenkin väriltään valkoinen, niiiiiiiin kaunis ♥

 6. Mukaan kahdella arvalla, eka Instagramin kautta! Tykkäsin eniten tauluista, varsinkin noista kaikista koivutauluista sekä kaislataulusta. Mahdoton valita kaikkein kivointa. indiesyndromet[ät]gmail.com

 7. Kahdella arvalla mukana. Suosikki tuotteiksi nousi koivut tarjotin seka jemma ja kätkö laukut.

 8. Facebookista nappasin lisäarvan mukaani, eli kahdella osallistun. Pirteä keltainen Miiko ja Metti -leikkuulauta sekä Korento-taulu nousi suosikeiksi Miikon nettisivuja selatessa 🙂

 9. Kolmella arvalla mukana, Facebookista lisäarpa.<br />
  Valkoinen Väre -tyyny on suosikkini ja myös leikkuulaudat ovat ihania 🙂

 10. Kahdella arvalla mukana, olen jo seuraaja sekä Instassa että Facessa 🙂 Väre-tyyny ruskeana ja juurikin nuo puunväriset leikkuulaudat ovat suosikkejani Miikon valikoimassa.

 11. Itsekin ihailin Miikon pistettä Habitaressa 🙂 Suosikkini on myös Väreryyny, sekä puinen leikkuulauta linnun kuvalla ja tietysti se ihana pieni musta pussukkamainen olkalaukku. Kahdella arvalla!

 12. Väre-tyyny on huikea, en vain tiedä, mikä olisi suosikkivärini (ehkä terra tai harmaa…tai valkoinen:)<br />
  Hirvennahka materiaalina taas on todella kiintoisa, esim. söpössä Katve-laukussa.<br />
  Seurailen instassa ja facessakin.<br />
  2 arpaa siis, kiitos 🙂

 13. Tyven leikkuulauta Karhu-kuosilla on suosikkini. Myös pyöreä Koivut-tarjotin on listan kärkipäässä. Kahdella mukana, seuraan instagramissa.

 14. 3 arvalla mukana, seuraan facessa. Suosikit löytyivät tauluista, koivut-taulut sekä nimetön heinätaulu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *