Valitut palat: Habitare 2015

Kuka jaksaa vielä katsella kuvia Habitaresta? No ainakin mä. Ja siksipä niitä tuleekin vielä ainakin tämän yhden postauksen verran. Ei haittaa vaikka et paikalle pääsisikään, näihin yrityksiin ja tuotteisiin kannattaa ehdottomasti tutustua messujen jälkeenkin.

 

Taideakustointi Sani Miekkala 7g21

 

Sanin käsissä tavallinen akustiikkalevy muuntuu taideteokseksi. Käytännöllisyyden lisäksi näitä on kaunis katsella.

 

Collage%204.jpg

 

Design Pylsy 3a51

 

Omien sanojensa mukaan Design Pylsyn tuotteissa yhdistyy suomalaisuus ja perinne, laatu ja tyylikkyys. Mikäli säkin sytyt huovasta niin kannattaa ehdottomasti kurkata mitä kaikkea Design Pylsy pitää sisällään.

 

Collage%203.jpg

 

Bestore Online 6e138

 

Paina puuta, mutta pehmeää sellaista.

 

Collage%201.jpg

 

Zinoti 6d50

 

Zinoti / Mayn tuoteperhe on kasvanut muutamalla tuoteuutuudella. Joko sä tiedät mitkä ne ovat?

 

Collage%205.jpg

 

Kube Design 7r29

Muotoilija Petri Seurin valmistamiin  Kube -betonivalaisimiin ei vain voi olla rakastumatta. Huomatkaa rouhea pakkauslaatikko, jonka voi mainiosti käyttää osana sisustusta.

 

Collage%206.jpg

 

Mitkä olisivat sun Habitaren valitut palat?

 

Yhteistyössä: Habitare

2 kommenttia “Valitut palat: Habitare 2015

  1. Mä olisin halunnut käydä Habitaressa, mutta jotenkin aika hujahti tässä oikean elämän remontissa niin, että koko messuilu jäi. Olisin erityisesti ollut kiinnostunut valaistuksesta. Se aiheuttaa tällä erää pään vaivaa.

    1. Ja mulla on jäänyt tähän kommenttiin vastaaminen anteeksi. Valaistus olikin messuilla hyvin esillä ja siihen kannattaakin panostaa kunnolla. Luonnonvaloa, kun meillä on kunnolla vain niin pienen hetken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *