Vihreä DIY

Vihreiden sohvatyynyjen innoittamana mä päätin askarella tauluhyllylle hieman diy taidetta. Näin sain siirrettyä sohvatyynyjen sävymaailmaa myös työpisteeseen. Jälleen kerran askartelumateriaalina toimivat värilastut, joihin piirtelin pyöreää paistomittaria apuna käyttäen ympyröitä, leikkasin ympyrät, sommittelin ne valkoiselle kartongille ja lopuksi liimasin ne paikoilleen. Väreinä tässä on Tussi, Kalkki, Oliivilehto ja Jaava. Mikäli aikaisempi värilastuteokseni kiinnostaa, sen löydät täältä.

 

DSC_0201%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0203%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0207%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0198%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä pidätte tämän vihreän taulun värimaailmasta?

 

P.S. Näitä kuvia ottaessani päätin tarttua Modernisti kodikas blogin Kertun haasteeseen ja kuvata kotia seuraavan kerran vähän eri kuvakulmasta ja hiukan laajempina otoksina. Hups, mitä tässä tulikaan luvattua. Nähtäväksi jää kuinka naisen käy.

8 kommenttia “Vihreä DIY

    1. Totta, vihreää olisi voinut käyttää hieman rohkeammin mutta usko tai älä tuokin on jo paljon kaltaiselleni ei niin rohkealle värien käyttäjälle. Ehkäpä kokeilen myöhemmin jotain hiukan enemmän vihreää. Mukavaa alkanutta viikkoa ja kiitos kommentistasi.

    1. Kiitos Sanna. Yritin sommittelulla saada siitä vihreämmän, käyttämättä enemmän vihreitä ympyröitä. Nämä on aina sellaisia makuasioita. Toiset tykkää äideistä toiset tyttäristä. Mustakin tämä määrää vihreää on ihan ok, ja enemmän voisi olla jo liikaa. Seuraavalla kerralla sitten enemmän.

  1. On muuten ihan huisia huomata miten moneen junaan meitä on. Kaltaiselleni väri-ilotulittajalle on mahdoton ajatus, että tuossa olisi liikaa vihreää. Tai ei mahdoton, mutta oman kotimme turkoosin kukkaseinän rinnalla mahdoton, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Jotenkin blogien hienous piilee juuri siinä että pääsee kurkistamaan toisten sielunmaisemaan ja tutustumaan ihan eri näkemyksiin. Niin kuin vaikka siihen mikä kenenkin mielestä on paljon väriä.

    1. Ihan totta. Ja usko tai älä mä ammennan eniten inspiraatiota juurikin niistä asioista/sisustuksista, jotka ovat kaukana omasta tyylistäni. Mutta koska idea ei olekaan kopioida tyyliä vaan löytää se jokin pieni juttu, jonka voi hyvin muuntaa omaan tyyliin sopivaksi se on täysin mahdollista. Ja olisihan tämä maailma tylsä paikka jos kaikki olisivat kaltaisiani värittömiä tyyppejä. Onneksi siis sä oot sä ja mä oon mä eikös?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *