Miiko & arvonnan voittaja

Miiko arvonta on nyt päättynyt ja ei kovinkaan suurena yllätyksenä moni arvontaan osallistuneista valitsi suosikki tuotteekseen Väre tyynyn, joka on myös allekirjoittaneen lemppari juttu Miiko Design valikoimassa. Heti kakkosena tulevat  uutuus tuotteet ihana villainen viltti ja nahkainen laatikko/ vakka.

 

DSC_0132%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0129%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0128%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Miiko Designin mallistosta huokuu syvä suomalaisuus ja perinteisyys.Yksinkertaisissa suomalaisissa tuotteissa on käytetty luonnonmateriaaleja, kuten nahkaa, villaa, ja koivuvaneria. Suomalaisten materiaalien lisäksi tuotteet valmistetaan Suomessa.

 

Mutta nyt varmaan jo haluatte kuumeisesti tietää kuka arvonnan voitti? Ja siksi kerronkin teille, että  Random.org arpoi tällä kertaa voittajaksi Teemun.

Onnea Teemu. Tyven Viiva leikkuulauta lähtee sinulle.

 

Sateista ja syksyistä alkanutta viikkoa <3.

 

Yhteistyössä: Miiko Design

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *