Tunnelmointia & TUIkubet

Syksyssä ehdottomasti parasta on kiireettömät illat kynttilän valossa ja lasi viiniä. Vaikka pylväs- ja kruunukynttilät ovatkin kauniita mä olen kyllä ihan tuikkuihmisiä. Petri Seurin luotsaama Kube Design on yksi tämän hetkisistä kotimaisista design suosikeistani. Pelkistetty betoni kaikessa yksinkertaisuudessaan on vaan niin kaunista. Ja mun onnekseni Kube perhe kasvoi tänä syksynä tuoteuutuudella, joka ei pienuudestaan huolimatta jätä kylmäksi. TUIkubet ovat miniatyyrisiä Kube valaisimia ja niiden valonlähteeksi laitetaan mikäs muu kuin tuikkukynttilä.

 

DSC_0162%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0199%20%284%29%20rauharentola.jpg

 

Silkinpehmeää betonia, voiko sellaista edes olla olemassa? Kyllä voi niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. TUIkubet toimitetaan hauskassa vanerista rakennetussa kantokahvallisessa laatikossa. Laatikko itsessään on oma mieletön juttunsa ja tulenkin varmasti palaamaan siihen myöhemmin ihan erikseen.

 

DSC_0176%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0172%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Kubet ja Tuikubet löydät  Kube Designin verkkokaupasta ja ne on varmasti oiva lahjaidea pelkistetyn ja ajattoman tyylin ystävälle.

 

DSC_0194%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Tunnelmallista lauantai iltaa <3.

 

Yhteistyössä: Kube Design

 

 

4 kommenttia “Tunnelmointia & TUIkubet

  1. On ne vaan niin ihanat. Piti tulla ihastelemaan niitä tännekin, ovat nimittäin omalla ostoslistalla. 🙂

  2. Oih noi on niin ihanat eli oli pakko mennä heti tilaamaan itsellekin ? Kiitos vinkistä ja ihanat tunnelmalliset &amp; tyylikkäät kuvat ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *