10 + 2 lahjaideaa isämiehelle

Tuntuuko susta myös siltä, että lahjan ostaminen miehelle on haasteellista puuhaa? Isänpäivä lähestyy ja lahja omalle isälle on hankkimatta ja lapsetkin tarvitsisivat asiantuntijan apua ja neuvoja. Suurin ero miesten ja naisten  lahjojen hankinnassa on kai se tosiasia, että me naiset vihjailemme suorasti ja epäsuorasti läpi vuoden omista lahjatoiveistamme. Kun taas miehet kävelevät itse suoraan kauppaan ja ostavat mitä tarvitsevat. Ei vihjailua, ei ilmassa leijuvia toiveita vaan suoraa toimintaa tarpeesta toiseen. Mä päätin kuitenkin tarttua härkää sarvista ja katsoa sitä suoraan silmiin. Kokosin kollaaseiksi muutaman vinkin teillekin jaettavaksi. Tässä siis muutama vinkki selkeän yksinkertaisesta tyylistä ja muotoilusta pitävälle miehelle. Hintahaitarina käytin edullisesta kohtuulliseen, eli mistään mittavista hankinnoista ei näissä lahjoissa ole kysymys.

 

is%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4%20Collage%201.j

Georg Jensen Elephant pullonavaaja I IIttala Essence punaviinilasit I Tefal Ceramic Control White Paistinpannu I OBH Nordica Smoothie Twister

 

is%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4%20%20Collage%20

Eva Solo Ulkolämpömittari I Sagaform Adventure Sieniveitsi ja kotelo I Sagaform Whiskey stones I Rosendahl Picto rannekello

 

is%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4%20Collage%203.j

Normann Copenhagen Ballo I SMD pöytäkello I Lahjakortti I Fiskars Functional Form Japanilainen Kokkiveitsi

(Kollaasien kuvat Royal Design)

 

Löysitkö sä näistä kollaaseista mitään mielenkiintoista tai käyttökelpoista? Vai joko sulla on lahja hankittuna?

 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *