Lippuarvonta Meidän viikonloppu Messukeskuksessa 6.-8.11.2015

Isänpäivä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa, järjestetään Meidän viikonloppu -tapahtumakokonaisuus, joka kokoaa viidet messut saman katon alle. Ja mulla on ilo arpoa teidän lukijoiden kesken kimppalippupaketti (sisältää 2 lippua) kyseiseen tapahtumaan. Mitä Messukeskuksesta sitten tuona viikonloppuna löytyy? No minäpä kerron teille.

 

Kädentaitotapahtuma, ELMA maaseutumessut, Metsämessut, Lemmikki (la–su) sekä OutletExpo.

 

meid%C3%A4n%20viikonloppu.jpg

 

Lisätietoja tapahtumasta ja näytteilleasettajista löydät täältä.

 

Jos sä haluat lähteä viettämään Meidän viikonloppua Messukeskukseen osallistu arvontaan. Kirjoita kommenttikenttään mukava kommentti ja olet mukana arvonnassa.  Arvonta alkaa nyt ja päättyy lauantaina 31.10.2015 klo.23.59. Otan yhteyttä voittajaan heti sunnuntaina, joten tarkkailethan sähköpostiasi.

 

Kadentaito_logo.jpg

 

Yhteistyössä: Messukeskus

26 kommenttia “Lippuarvonta Meidän viikonloppu Messukeskuksessa 6.-8.11.2015

 1. Olin viime vuonna näillä messuilla lasteni kanssa, eikä niitä olisi saanut lähtemään sieltä ollenkaan kotiin. 🙂 Eli kovasti paljon mielellämme mentäisiin tänäkin vuonna kokemaan elämyksiä niin metsä-, maaseutu- kuin lemmikkipuolellekin. Myös kädentaidoista löytyy varmasti tekemistä ja äiti viihtynee outletin puolella. 🙂

 2. Messuille olisi kiva päästä perheen kanssa. Joten toivottavasti onni suosii niin päästään kokemaan lasten kanssa kaikkea kivaa!

 3. Niin mukava äiti&amp;tytär- juttu ois tää ja<br />
  mukaan messumenoon haluis nää. <br />
  Silloin iloisen syksyisen päivän vietämme ja<br />
  arpaonnea lisäksi toivomme 🙂

 4. Oi, olipa kiva päästä hakemaan jouluaskarteluideoita kädentaitomessuilta. Lapsi olisi innoissaan lemmikkimessuista.

 5. Juuri suunniteltiin, että voitaisiin lähteä koko perheen voimin päiväksi messuilemaan. Nähtävää kun riittää kaikille 🙂 Viime messuista koko perheellä on aikaa. Liput helpottaisivat suuresti suurperheen kukkaroa 🙂

 6. Olisipa kivaa joskus jotain voittaa. Siis tätä kautta on nyt pakko koittaa. Kaverin ottaisin mukaan, sen ihan varmasti lupaan. Nyt vaan ylös peukut ja varpaat. Unohtuisi nämä säätkin harmaat.

 7. Syksyn harmaudessa kaipaa jotain pehmeää, lämmintä ja söpöä. Siksipä olisi kiva lähteä messuille katsomaan eläimiä. Ja luulenpa, että kädentaitomessujenkin puolelta löytyy samat kriteerit täyttäviä asioita 🙂

 8. Messuilta saisi varmasti ideoita itsetehtyihin joululahjoihin, eíkös ne ole parhaita. Toivotaan lisää ihania kirpeitä syyspäiviä!

 9. ois mahtia lähteä siskon kanssa viettämään laatuaikaa, varsinkin kun hänellä on synttärit ens viikolla 🙂

 10. Tänne olisi ihana päästä lasten kanssa, meidän 2,5v tyttö on ihan hulluna eläimiin ja kaikkiin niihin liittyvään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *