Jellystone korut sis. arvonnan

Materiaalirakkautta, tunnistatko sä itsessäsi sellaista? Betonin ja puun lisäksi mä olen erityisen ihastunut silikonisiin tuotteisiin. Keittiössä ja myös sisustuksessa tämä ihana materiaali onkin tullut tutuksi. Mutta nyt sarjaan liittyy uudempi tuttavuus, silikonista valmistetut korut.

 

rauharentola%20jellystone.jpg

 

Australialainen Jellystone Designs suunnittelee sekä valmistaa trendikkäitä, yksinkertaisia, hygieenisiä, turvallisia ja BDA-vapaita silikonikoruja, jotka sopivat käytettäväksi vauvasta vaariin. Nämä korut sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja niillä voi joko piristää tai ihan vaan viimeistellä asukokonaisuutensa.

Korujen lisäksi Jellystone Designs valmistaa myös muita asusteita ja esimerkiksi puruleluja vauvoille. Kaikki tuotteet ovat myrkyttömiä ja metallittomia, niiden valmistuksessa ei ole käytetty bisfenoli A: ta, ftalaatteja eikä  PVC: tä. Ne on valmistettu samantyyppisestä pehmeästä silikonista, jota käytetään mm.leivontatuotteissa. Ne on likaantuessaan helppo puhdistaa pesemällä joko käsin saippualla tai pyöräyttää astianpesukoneessa. Jellystone Designs tuotteilla on CE-merkintä. Yksinkertaisissa korumalleissa on käytetty raikkaan pirtsakoita värejä mutta myös kaltaiselleni mustavalkoiselle ihmiselle löytyy sopivia  hillittyjä vaihtoehtoja.

 

Jellystone%20Collage.jpg

 

DSC_0258%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0223%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0248%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Tyttöjen kaulassa on Princess & the Pea Necklace väreissä watermelon pink ja aqua tiffany.  Tämä miniversio aikuisten pea necklace kaulakorusta on jokaisen pikku prinsessan unelma. Ketjun pituus on roikkuvana noin 25cm, kokonaisuudessaan 53cm.

 

Yhteistyössä MustHaveFinland-verkkokaupan kanssa arvon teidän lukijoiden kesken yhden vapaavalintaisen 15 eur:n arvoisen tuotteen. Arvontaan osallistuminen on helppoa. Kurkkaa lempparituotteesi täältä ja linkitä se kommenttiisi. Lisäarpoja saat tykkäämällä MustHaveFinlandin Facebooksivusta ja/tai Rauharentolan Facebook sivusta. Kerro kommentissasi monellako arvalla olet mukana. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 6.11.2015 klo.23.59

 

DSC_0269%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0274%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Käyhän kurkkaamassa tämä kekseliäs valikoima koruja ja asusteita. Ehkä löydät jotain pukinkonttiin laitettavaksi.

 

P.S. Näin joulun lähestyessä Rauharentolan aihepiirit pyörivät normaalia enemmän perhelifestylen ympärillä sisustusta kuitenkaan unohtamatta. Teitä seuraajia  on muuten siellä ruudun toisella puolen jo hurjan monta. Ihanaa, että juuri sinä olet löytänyt tiesi Rauharentolaan <3.

 

24 kommenttia “Jellystone korut sis. arvonnan

  1. Princess &amp; the pea on suosikki, watermelon pink tai sitten se aikuisten versio, en osaa päättää. ☺️<br />
    Kolmella arvalla mukana.

  2. Tämä on suosikkini <br />
    Pea Necklace – smokey black with neon pink cord.<br />
    Yhdellä arvalla mukana.

  3. Olisipa ihana saada tuollaiset upeat korut tyttärelle synttärilahjaksi. Suosikkini on princess &amp; the pea necklace, punainen kaulanauha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *