Ruuhkavuosien ristiretket

Yhteistyössä Kotopirkkojen ja Taitoyhdistysten kanssa pääsin suunnittelemaan ja toteuttamaan kierrätysmateriaalista valmistetusta Green Craft -kierrätyshuovasta projektin seuraavilla hastageillä: #retkellä #yhteiseloa #ulkoilmassa. Koska mä en oikeastaan ole mikään ulkonaliikkuja saatika sitten retkeilijä päätin pitkän vatvomisen jälkeen lähestyä asiaa vähän toisesta vinkkelistä. Ruuhkavuosien ristiretket, retkeilyä sekin omalla tavallaan. Kilpajuoksua ajan kanssa ajanjaksossa, jossa lapset ovat pieniä, työelämä kiihkeimmillään ja vapaa-aika on täytetty omalla ja lasten harrastustoiminnalla. Vaikka mä tietoisesti valitsinkin hiukan pehmeämmän polun on retki silti varmasti aikamoinen. Tätä retkeä varten askartelin läppärikotelon, käyntikorttikotelon ja sitä ulkoilmaa varten  ihanan lämpöiset huopapohjalliset. Ne voi sitten sujauttaa  kenkiin pinkoessaan kuin viimeistä päivää kohteesta a pisteeseen b.

DSC_0189%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0195%20%282%29%20rauharentola.jpg

Läppärilaukun sivut on tehty  kapeasta huopanauhasta ja niiden ansiosta tähän laukkuun/koteloon voi sujauttaa minkä tahansa meidän perheen läppäreistä, vaikka ne ovatkin kooltaan kaikki hiukan erikokoisia.

DSC_0210%20%282%29%20rauharentola.jpg

Kierrätyshuopa on valmistettu puhdistetusta ja lajitellusta kotitalouksien poistovaatteesta tai teollisuuden ylijäämämateriaalista. Green Craft- materiaalien valmistuksesta vastaa suomalainen perheyritys Dafecor Oy.  Tämän materiaalin valmistusta varten käynnistyy helmikuun alussa  Dafecorin ja Taitoyhdistysten yhteistyössä toteuttama neulekeräyskampanja. 1.-13.2.2016 voit viedä oman käyttökelvottoman neuleesi uudelleen hyödynnettäväksi sinua lähimpään Taitoyhdistykseen. Löydät lähimmän neulekeräyspisteesi tästä linkistä. 

DSC_0202%20%282%29%20rauharentola.jpg

Mitä sinun kätösissäsi olisi tästä syntynyt?

Yhteistyössä: Taitoyhdistykset & Dafecor Oy

2 kommenttia “Ruuhkavuosien ristiretket

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *