Sunnuntaiaamuna

Monien suomalaisten rakastamat kukkakuosit ovat jotenkin aina tuntuneet vierailta, vaikka rohkeasti myönnän läpikäyneeni Unikkojen aikakauden, kuten varmasti moni muukin kanssasisustaja. Mutta, koska kukkakuosit ovat voimakkaasti mukana tämänkin kevään sisustusrintamalla päätin antaa kukkakuoseille mahdollisuuden ja päivittää kotia hiukan trendikkäillä kukkakuoseilla ja samalla tutustuttaa teidät ihan uunituoreeseen merkkiin ja mallistoon.

Kuovi syntyi yhden Suomen kansainvälisesti tunnetuimman muotoilijan Birger Kaipiaisen 100-vuotisjuhlavuotena edistämään ja kehittämään Birgerin ainutlaatuista ja rikasta tyyliä modernien sisustustekstiilien muodossa. Birgerin taidonnäytteitä ovat mm. Arabian Paratiisisarja ja iki-ihana Sunnuntai. Näiden tuttujen klassikkojen lisäksi mallisto kasvaa jatkuvasti ajanhenkeen sopivilla uusilla teemoilla ja väriyhdistelmillä. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kaikille myydyille tuotteilleen Kuovi antaa saatavuustakuun, joka tarkoittaa sitä että samaa väriä ja mallia on saatavana myös tulevinakin vuosina.

DSC_0246%20%282%29%20rauharentola.jpg

Tuotteet Kuovi valmistaa juuri sinulle. Eli tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi vaikuttaa ommeltavien tuotteiden viimeistelyyn. Nappilistallisiin koristetyynyihin voi itse valita nappien värit ja putkityynyjen päätyihin voi valita minkä tahansa kuosin värivaihtoehdon. Koristetyynyjen reunoihin ommeltaviin terenauhoihin löytyy useita värivaihtoehtoja ja liinavaatteiden ohuempiin terenauhoihinkin muutama.

DSC_0234%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0244%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0243%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0221%20%283%29%20rauharentola.jpg

Yksinkertaisen kaunis ja samalla vintagesävytteinen Sunnuntaiaamu -kuosi ei mielestäni ole mitenkään feminiininen ja sopii siksi loistavasti myös minimiehen huoneeseen. Murrettukeltainen toistaa tuolin sinapinkeltaista sävyä kauniisti, ja tuo hauskan keväisen fiiliksen huoneeseen. Ihanan ylellinen puuvillasatiini tuntuu ja näyttää laadukkaalta. Aurinkoisena aamuna vuodevaatteiden kukat loistavat varmasti kilpaa sälekaihtimen raosta pilkahtavan kevätauringon kanssa. Sunnuntaiaamun parhautta,eikös <3.

DSC_0197%20%282%29%20rauharentola.jpg

Kuovin verkkokauppa avattiin joulukuun puolessa välissä ja  vielä tänään voit tilata tuotteita rajoitetusta tuotevalikoimasta ennakkotilauksena. Kevään aikana malliston on tarkoitus laajentua useilla tunnetuila ja uusillakin teemoilla. Ja ainakin mä jään mielenkiinnolla odottamaan mitä tuleman pitää.

Ihanaa sunnuntaiaamua.

(Yhteistyössä Kuovi by Kaipiainen)

2 kommenttia “Sunnuntaiaamuna

  1. Pakko oli tulla tänne vielä ihastelemaan! Uusi tuttavuus minulle ja tuo sinapinsävy on koukuttava! Ja tottakai myös kuosi ihastuttava! Sopisi kyllä meidän talouteenkin kuin nenä päähän!

    1. Tämä sävy on kyllä ihan mahtava. Kuosi on yksinkertaisen kaunis ja ajaton. 70-luvulla suunniteltu kuosi toimii edelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *