Toivoa saa… ja pitää

Onks pakko? No on.

Nyt on tullut taas se aika vuodesta jolloin te siellä ruudun toisella puolella saatte kertoa toiveitanne ja ideoitanne postausten suhteen. Mistä haluatte ehdottomasti tietää lisää ja mistä haluatte minun ottavan selvää ja esittelevän teille? Tyhmiä ideoita ja ajatuksia ei olekaan, joten näppäimistö laulamaan ja ajatuksia kommentteihin, kiitos. Mielelläni postailen minulle tutuista aiheista mutta tällä kertaa saatan jopa uskaltaua oman mukavuusalueeni ulkopuolelle kunhan vaan idea on tarpeeksi kiinnostava.

 

Collage.jpg

 

Mutta pidemmittä puheitta kommenttiboksi on nyt teidän, olkaa hyvä.

Aurinkoa päivääsi <3.

 

4 kommenttia “Toivoa saa… ja pitää

  1. Teidän viikon ruokaostokset ja minkälaisia ruokia niistä sitten tulee.<br />
    <br />
    Tuntuu, että perusarkiruuat pyörivät itsellä sina samaa ympyrää, niin on kiva päästä kurkistelemaan muiden lapsiperheiden ruokapöytiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *