Mustavalkoinen toimisto

Miltä tuntuisi työskennellä kodikkaassa toimistossa? Toimistossa, josta löytyisi samoja elementtejä kuin mistä tahansa kodistakin. Niitä tuttuja ja turvallisia toimistomaisien sisustuselementtien sijaan? Kodikkaassa tilassa työskenteleminen lisää ihan varmasti työviihtyvyyttä ja on kaukana normaaliin toimistoympäristöön usein liitettävästä jäykistelystä.

 

_K7B7434-w1400.jpg

_K7B7437-w1400.jpg

_K7B7424-w1400.jpg

Pienillä ja yksinkertaisilla valinnoilla tästä toimistosta on tehty kodikas yksikkö. Kodikkuutta huokuu rennot huonekaluvalinnat, kotoisat matot ja kukat tottakai. Toimiston värimaalimassa on luotettu mustan ja valkoisen vankkumattomaan liittoon, jota pehmentämässä ja elävöittämässä on lattian vaalea puunsävy. Liitutaulumaalilla maalattu musta seinä toimii tarvittaessa myös noteboardina. Toimiston fiilis on helposti muuteltavissa pienten ja värikkäiden sisustuksellisten elementtien avulla.

Millainen olisikaan sinun unelmatoimistosi?

Toimisto: Pieni Ideapuoti Oy

Kuvat: Kim Ekman

2 kommenttia “Mustavalkoinen toimisto

  1. Tosi upea! Minulla on ilo työskennellä tosi viihtyisässä ja kivasti sisustetussa toimistossa. Se kyllä vaikuttaa fiilikseen paljon!

    1. No ihan varmasti zubi. Mä yritän luoda täällä kotona omaa viihtyisää kotitoimistoa mutta rajalliset tilat asettaa sille omat haasteensa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *