Visualistin siivousvälineet #kevätsiivous

Kevätaurinko paljastaa  lumen ja jään alla piileskelleen asfaltin. Mutta ihana kevätaurinko paljastaa armottomasti myös talven aikana nurkkiin pesiytyneet pölypallot ja ne likaiset ikkunat. Mulla iskee keväisin aina suursiivousinto ja tänäkin keväänä olen kantanut säkkitolkulla tavaraa roskiin, lahjoittanut ja myynyt kirpputorilla. Sen lisäksi olen kuurannut ja puunannut ja nauttinut siisteistä sekunneista. 

Tänä keväänä mua ilahduttaa erityisesti sekä kauniit että käytännölliset siivousvälineet, jotka voi huoletta jättää myös esille eikä niitä tarvitse piilottaa siivouskaapin perukoille. Keräsin tähän teillekin kaunista katseltavaa. Nämä on siivousvälineitä ja -tuotteita uskokaa tai älkää.

 

Untitled.jpg

 

Mua kiinnostaisi kovastikin kokeilla kollaasissakin olevia Meraki tuotteita. Ihastuin tuohon tuotteiden yksinkertaisen kauniiseen ulkomuotoon mutta kuinka on sisällönlaita.  Ehkäpä sinä osaat keroa niistä enemmän, suositteletko testaamaan?

 

Keventääkö kevätsiivous mieltäsi?

 

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

 

 

3 kommenttia “Visualistin siivousvälineet #kevätsiivous

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *