Hullut päivät – tärppi jokaiselle päivälle

Hullut päivät tulee taas. Ja vaikka tänä vuonna tarjouksien joukossa onkin monta mukavaa yllätystä laadukkaiden sisustustuotteiden ystävälle päätin kuitenkin pysytellä kohtuuden rajoissa  ja keräsin tuttuun tapaan tärpiksi teille kollaasiin. Tänä vuonna valitsin yhden oman suosikkini jokaiselta päivältä.

 

Hullut%20p%C3%A4iv%C3%A4t.jpg

Marimekko Muija Lautanen I Lepakkotuoli I Muumilaseja I Marimekko Kurjenpolvi tyynynpäällinen I Mini Gord Lamp

 

Kannattaa muuten ehdottomasti käydä kurkkaamassa koko tarjonta vielä ennen huomista ja tallentaa muistilistaan haluamansa tuotteet. Sen avulla onkin sitten helppo klikkailla ostoskoriin valintansa oikeana päivänä. Vaikka verkkoshoppailukin saattaa välillä äityä varsin hulluksi niin kyllä se loppupeleissä on kuitenkin vaivattomampaa kuin livenä hulluttelu.

 

Meinaatko sinä hullutella tänä vuonna, vai jättää hulluttelut suosiolla muille?

 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

2 kommenttia “Hullut päivät – tärppi jokaiselle päivälle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *