People Interests Network Gathering = PING

 

Bittiavaruus on lähipäivinä täyttynyt kovin pingisestä sisällöstä ja siksi onkin kovin vaikea keksiä aiheesta sellaista sanottavaa, jota ei olisi jo kertaan tai pariin sanottu. Siispä lyhyestä virsi kaunis. PING Helsinki on  Pohjoismaiden suurin sisällöntuottajille suunnattu festari. Mukana oli tänä vuonna noin 200 Content Gurua, sisällöntuottajia: bloggaajia, snäppääjiä, tubettajia, instaajia, ja vlogaajia ja jotakuinkin saman verran Bisness Hippejä eli yritysten edustajia ja yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita yhteistyöstä sisällöntuottajien kanssa.

 

– Verkostoitumista, vertaistukea ja vaikuttavia puheenvuoroja.

Mahtava meteli, mieleenpainuvia hetkiä ja mehukkaita keskusteluja.

– veni vidi vici

 

IMG_9508.jpg
Kuva: Irina White & Fresh

 

Iso kiitos PING Helsingin tiimille, yhteistyökumppaneille ja Långvikille mahtavasta päivästä. Kiitos myös kaikille päivän aikana tapaamilleni uusille ja vanhoille tuttavuuksille ja toisena vasempana kätenä toimineelle Irinalle. Ensi vuoteen tottakai.

 

Lopuksi vielä 7 ohjetta blogiyhteistyöstä yrittäjille ja yritysten markkinoinnista vastaaville (Seuraa, kokeile ja opi,) josta me sisällöntuottajatkin saamme vinkkejä omaan työhömme. Hyvin suunnitellulla ja tehdyllä sisällöllä on voimaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *