Betoninen vinkki

Koska tiedän, että sieltä ruudun takaa löytyy monta kaltaistani betonista hullaantunutta mun on aivan pakko vinkata teille Habitatin uusista ihanan yksinkertaisista Stool jakkaroista, joita sen ihanan harmaan betonin värin lisäksi on saatavana raikkaana sitruunankeltaisena ja niin trendikkäänä tummansinisenä. Vaikka harmaa onkin mun ehdoton lemppari niin ihana on tuo keltainenkin. Lisäjakkaroina terassilla tai apu-/yöpöytinä sisätiloissa. Käyttömahdollisuuksia on monia. On se betoni vaan kaunista, eikö?

 

betonijakkarat.jpg

 

Tiesithän muuten sen, että Habitatin tuotteita voi tilata myös verkkokaupasta, mikäli Habitatin myymälä Helsingin keskustassa ja Shop-in-shopit Espoon Juvankartanolla, Turun keskustassa Tavaratalo Wiklundissa ja Vantaan Porttipuistossa ovat hankalasti saavutettavissa. Verkkokauppa ei sisällä tietenkään kaikkia kivijalkamyymälässä myytäviä tuotteita mutta valikoima on kuitenkin varsin laaja ja juuri nyt täynnä ihania uutuukisia.

 

keitti__ss16_pieni.jpg
Kuvat: Habitat

 

Mukavaa torstaita!

 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *