Suorat verhot ilman silitystä

Mä en ole mikään ekspertti antamaan kodinsiivousvinkkejä mutta tämän helpon ehkä jo osalle tutunkin vinkin jaan kuitenkin kaikille teille, joille verhojen silitys ei ole sitä kaikkein mieluisinta puuhaa. Pesin eilen olohuoneen Marimekon Hetkiä verhon ja pesun jälkeen mietin missä sen kuivattaisin a. välttääkseni kuivauksesta aiheutuvia taitoksia b. rypistymistä ja c. edellisistä johtuvaa silityksen tarvetta. Hetken asiaa pohdittuani päätin ripustaa hyvin ravistelemani verhon suoraan pesukoneesta ikkunaan kuivumaan. Ja tadaa verhoi kuivui varsin nopeasti ja ennen kaikkea sitä ei tarvinnut silittää. Tämä tekniikka toimi loistavasti ainakin ohuehkolle puuvillakankaalle ja sellaisille sitä uskallan suositellakin.

 

DSC_0576%20%282%29.jpg

 

DSC_0575%20%282%29.jpg

 

DSC_0574%20%282%29.jpg

 

Mukavaa perjantaistakin siivouspäivää.

6 kommenttia “Suorat verhot ilman silitystä

  1. Sama vinkki on täällä myös käytössä. ?Keittiön kappaverhoissa ei toimi, kun ovat paksumpaa langasta ja kaipaavat silitysraudan kosketusta.

    1. Hitsit, mä olen aina inhonnut verhojen silitystä, ja keksin tämän vasta nyt. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Joo näissä pitkissä ja ohuissa verhoissa toimii ainakin älyttömän hyvin.

    1. Mä silitän mielelläni kaikkea pientä ja sievää mutta isojen tekstiilien kuten verhojen silittäminen ei ole vaan mun juttu.

  2. Täällä myös tehty samaa vuosikausia 🙂 vedän painavat vallilan verhotkin suoraan ikkunaan pesukoneesta. Tosin käytän niille pienintä mahd. linkousta ettei vettä oo sitten lattia täynnä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *