Elloksen summer sale poimintoja

Elloksen * summer sale on täynnä ihania sisustusherkkuja ja kokosinkin teille tässä pakkauksen lomassa kollaaseiksi muutamia omia lemppareitani. Me nimittäin suunnataan huomenna viruksia uhmaten kohti Tukholmaa risteillen. Jos nyt ainakin marsunvahtien tuliaiset saadaan hankittua niin hyvä niin. Muutoin emme uskaltautuneet vielä tekemään matkaa varten tarkempia suunnitelmia vaan mennään teemalla go with a flow.

 

ellos%20summer%20sale%202.jpg

 

Tästä kollaasista erityisesti Ray kattovalaisin kutkuttaisi erityisesti. Se on se betoni tiedättehän?

ellos%20summer%20sale.jpg

 

Keltaisen lisäksi myös turkoosi pieninä määrinä on erittäin raikas ja piristävä mauste sisustuksessa. Turkoosit Ops koristetikkaat on kaikessa yksinkertaisuudessaan varsin ihastuttatvat. Turkoosin kaveriksi alesta löytyykin paljon keltaisia yksityiskohtia mm. tyynyjä.

 

Kurkkaa koko summer sale valikoima täältä ja tee löytöjä.

 

* Voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 4.7.2016 asti. Alehinnat koskevat vain varastossa olevia tuotteita, eivät jälkitoimituksia. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa, toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.

 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *