Splashes (sis. Walldesign arvonnan)

Arvonta toteutettu yhteistyössä Walldesignin kanssa.

Mä olen ärsyttävän pikkutarkka, pienikin virhe tai epätäydellisyys ärsyttää mua ihan suunnattomasti. Elämä on muokannut ja kouluttanut mua jonkin verran ja täydellisyyden rinnalle olen tietoisesti yrittänyt hakea jotain epätäydellistä. Pieninä annoksina, tietoisesti kuin siedätyshoitona ikään. Tuota samaa ajatusta käytin suunnitellessani uutta printtikollaasia työpisteen (kyllä vaan, se on muuttanut takaisin vanhalle paikalleen) päälle. Täydellistä helminauhaketjuprinttiä rikkomaan  valitsin Splashes printin. Roiskeet, jotka ainakin minä miellän epätäydelliseksi, epäonnistumiseksi ja muuksi negatiivissävytteiseksi.

 

DSC_0385%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0380%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mutta huomaatteko kuinka tässä kollaasissa roiskeet ottavat oman paikkansa ja kokonaisuus onkin yllättävä. Ei liian täydellinen mutta silti varsin vahva kokonaisuus. Kuten printtikollaasiin myös elämään tarvitaan roiskeita rikkomaan täydellisyyden illuusiota. Sillä illuusiotahan se vaan on.

 

DSC_0398%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0430%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Millaisen kollaasin sinä loisit Walldesign printeistä? Kurkkaa valikoima täältä ja valitse kollaasiisi kolme (3) A4 kokoista printtiä. Kirjoita tai linkitä valintasi kommenttikenttään mahdollisten perustelujen kera ja olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa kollaasiin valitsemasi printit. Lisäarpoja voit saada kaksi. Yhden tykkäämällä Rauharentolan Facebook sivusta ja toisen niin ikään tykkäämällä mutta tällä kertaa Walldesignin Facebooksivusta. Kirjoita kommenttiisi monellako arvalla olet mukana. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 22.6.2016 klo. 23.59. Onnea arvontaan ihan jokaiselle.

 

DSC_0406%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

P.S. Walldesignin löydät myös Instagramista @walldesign_fi.

38 kommenttia “Splashes (sis. Walldesign arvonnan)

 1. Feathers, Wings ja I did olivat suosikkejani, vaikka olisin kyllä voinut valita melkein kaikki! Yhdellä arvalla yritetään.

 2. Voi, miten upeita printtejä!<br />
  <br />
  Deer origami, Swan origami ja Guttis miellyttäisivät. Toisaalta myös SikSak, Kolmiot ja Palloja. Ehkä jälkimmäinen kokoelma miellyttäisi enemmän. Valittakoon se siis.

 3. Minun kollaasini olisi: puoliympyrä, swan origami ja siksak. Voi että, kun nyt olisi onni myötä ja meidän uuden kotimme, johon muutamme tällä viikolla, saisi olohuoneeseen ihanan seinän kuvineneen 🙂 Kolmella arvalla mukaan kisaan! 🙂

 4. Kolmella arvalla mukaan. Ja voi apua, selailin sivuja varmaan puoli tuntia ja tällä hetkellä valintani olisi Lola, Lily ja You are amazing. Toivottavasti saa vaihtaa vielä mielipidettä jos voitto osuu kohdalle. 😀

 5. Kolme arpaa ja kollaasiin ottaisin kolme perhosta. Ihan vaan siksi, kun minä ja mieheni ollaan pienenä pyydystetty ja kerätty perhosia.

 6. Ihania! Mikäli arpaonni suosii, niin Pineapple 2, Elephant ja Owl olisivat valintani pojan huoneeseen 🙂 Facessa tykkään molemmista, joten kolmella mukana.

 7. 1 arvalla mukana <br />
  – Merry Christmas – ihana joulutaulu <br />
  ja pari lastentaulua <br />
  – Elephants ja Elephant

 8. Ihania julisteita olisi paljon! 🙂 Lempparit taitaa olla: &quot;Rakasta&quot;, &quot;Life is better&quot; sekä &quot;I did&quot;. &hearts;<br />
  <br />
  Yhdellä arvalla mukana.

 9. Kolmella arvalla metsästetään kolmikkoa: Feathers, Wings &amp; Owl<br />
  Lentävän kokonaisuuden saisi noista kasattua… 🙂

 10. Yhdellä arvalla mukaan. On niin valinnanvaraa mutta nautijuliste ja kahvijulisteet ainakin ja kolmantena wings.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *