OOT-OOT (Viron design helmet)

Keittiön valaisinta etsiessäni päädyin jälleen kerran nettisurffailun päätteeksi Suomenlahden toiselle puolelle Viroon. Ja en voi taaskaan olla ihmettelemättä ja ihastelematta näitä kekseliäitä mutta silti pelkistetyn yksinkertaisia huonekaluja ja valaisimia. Ihan uusi tuttavuus Oot-Oot  Stuudio lumosi ja valloitti. Se suunnittelee ja valmistaa moduulisohvien ja nojatuolien lisäksi mm. tv-tasoja, jakkaroita ja nyt myös valaisimia. Ja ei ihan mitä tahansa valaisimia vaan huovasta tehtyjä valaisimia, joissa on käytetty saarnipuisia yksityiskohtia.

 

OOT-OOT_Studio_Flot_lamp_int_169.jpg

 

DOT_stool_INT_1_169-e1461939835300.jpg

 

Seuraavalla Tallinnan matkalla käyn ehdottomasti kurkkaamassa mitä kaikkea heidän showroominsa pitää sisällään. Muille aiheesta kiinnostuneille tiedoksi, että se löytyy osoitteesta Veerenni 24 Tallinna.

 

oot-oot%20Collage.jpg

 

Millaisia fiiliksiä nämä sinussa herättävät?

 

(Kuvat: Oot-Oot stuudio)

2 kommenttia “OOT-OOT (Viron design helmet)

  1. Onpa kiva idea käyttää huopaa tuolla tavalla, mutta heräsi ajatus, että miksei tätä ole keksitty Suomessa. Arvostan, kun luonnonmateriaaleja käytetään uudella tavalla 🙂

    1. Sanopas muuta. Virolainen design ylipäätään hyödyntää luonnonmateriaaleja ihan uskomattomalla tavalla ja kekseliäisyydellä. Yksinkeraisen kauniita tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *