Memobottles

Yhteistyössä: mukama.com

Ihastuin tähän design vesipulloon törmätessäsi siihen sattumalta ystäväni käsilaukussa. Ja ei, minulla ei ole tapana käydä kaverin laukulla enkä myöskään majaile kenenkään laukussa kovin usein vaan ystäväni pyysi minua katsomaan laukkuunsa, jossa saattaisi olla jotain josta mäkin saattaisin pitää. Ja olihan siellä, nimittäin pieni Memobottle, joka sai sydämeni heti sykkimään kiivaasti. Samoihin pulloihin ihastui myös OKV:n Miia ja White & Fresh blogin Irina ja Miia jo ehti pulloistakin kirjoitella blogiinsa.

 

DSC_0080%20%282%29.jpg

 

Tämä australialainen keksintö Memobottle™ kehitettiin  parantamaan kahta ongelmaa: kasvavaa kertakäyttöpullojen kulutusta ja normaalin juomapullon hankaluutta tietyissä tilanteissa. Suunnittelun lopputuloksena saatiin laukkuun mahtuva uudelleentäytettävä juomapullo, joka kulkee mukana helposti. Ja on niin yksinkertaisen kaunis ja tyylikäs. Pullon mukana tulee musta ja valkoinen korkki. Pullon voi laittaa pakkaseen ja lämpöäkin se kestää 50°C eli näin ollen se on myös pesukoneen kestävä. Suomessa pulloja voi ostaa Mukama verkkokaupasta, jossa niitä on saatavilla sekä A5 että A6 kokoisena. (Varasto täydentyy pullojen osalta 30.6.2016)

 

DSC_0094%20%282%29.jpg

 

DSC_0087%20%282%29.jpg

 

Pullot ovat valmistettu BPA-vapaasta muovista ja A5 kokoisen pullon strategiset mitat ovat seuraavat:

 

Koko 243 × 30 × 148 mm (A5)

Paino 200 g (950 g täytettynä vedellä)

Tilavuus 750 ml

 

A6 kokoinen pullo on taas varustettu seuraavilla mitoilla:

 

Koko 195 × 30 × 112 mm (A6)

Paino 140 g (515 g täytettynä vedellä)

Tilavuus 375 ml

 

DSC_0049%20%282%29.jpg

 

memobottle%20Collage.jpg

 

Erityisen näppärä pullo, joka mahtuu muotoilunsa vuoksi hyvin laukun lisäksi myös vaikkapa taskuun (A6 koko). Isompi pullo toimii sitten ihan koko perheen vesipullona ja näyttää tietenkin hyvältä. Pullo peseytyy kätevästi pesukoneessa pystyasennossa suuaukko alaspäin lautasille tarkoitetuissa ”piikeissä”. 
Jos olet valmis maksamaan tyylistä ja nauttimaan vetesi tyylikkäästi tilanteessa kuin tilanteessa niin tämä jos mikä on oikea valinta.

 

DSC_0072%20%282%29.jpg

 

Ihanan raikasta ja läpinäkyvää keskiviikkopäivää <3.

2 kommenttia “Memobottles

  1. Oi hitsin vitsi, tilattiin memobottlet Miian kanssa enkä millään malttaisi odottaa! Ihana keksintö tuollainen litteä vesipullo! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *