Paluu seesteiseen kylpyhuoneseen

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

Villit Vallilan kuosit kylpyhuoneessa on nyt testattu ja on aika palata takaisin seesteisempään kylpyhuoneeseen. Mistään massiivisesta muutoksesta ei tälläkään kertaa ole kysymys vaan se tehdään jälleen kerran lähinnä tekstiilein. Ehdin jo hetken haaveilella savunharmaasta suihkuseinästä mutta koska lattiamatto on nostettu meillä sen verran korkealle seinään olisi suihkuseinä pitänyt asentaa omaan makuuni liian korkealle lattiasta, jotta kiinnitys olisi onnistunut kokonaisuudessaan laatoitettuun osioon.

Siispä sopivia tekstiileitä hankkimaan. Jo viime kerralla vahvoilla ollut Marimekon Hetkiä suihkuverho poimitittiin ostoskoriin Room21:stä, josta se pienen hintavertailun jälkeen löytyi selkeästi edullisimpaan hintaan. Nyt vaan sitten jännätään saanko omani, sillä kysymyksessä taisi olla poistuva tuote. Sen rinnalle pari tummanharmaata pyöreää puuvillamattoa H&M Homesta ja muutamat vohvelipyyhkeet Lagerhausista.

 

Rauharentola%20kylpyhuone.jpg

Kuvat: hm.com I Lagerhaus I ROOM21

 

Mitäpä muuta hiukan spesiaalia keksisin kylppäriin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *