Työ. (piste)

Syyskuu on täällä ja pehmeälasku alkaneseeseen syksyyn tuntuu myös päättyneen. Syksyn saapuessa tuli myös aika päivittää työpiste tai oikeammin pistää se kokonaan uusiksi, toimivammaksi ja ennenkaikkea selkeämmäksi ja yksinkertaisemmaksi. Uusi työpiste päädyttiin edelleen ”rakentamaan” olohuoneen yhteyteen, päätyseinän pitkän ja kapean ikkunan eteen ja näin ollen päivänvalon ääreen. Kaikki luonnonvalo on ehdottomasti hyödynnettävä. Ja tässä kohdassa sitä tulvii myös kattoikkunasta.

Lauantai-illan hämärässä piirtelin ruutupaperille suunnitelman, jota sitten tänä aamuna alettiin kokoamaan. Ennen sitä tosin ostoslistan kanssa pikainen reissu Ikeaan.

 

DSC_0597%20%282%29.jpg

 

DSC_0612%20%282%29.jpg

 

Nyt työpiste on hiukan eriytetty muusta olohuoneesta kevyellä tilanjakajahyllyllä. Samalla hylly toimii säilyttimenä ja erilaisten härpättimien laskutasona. 100cm pöytälevy riittää vallan mainiosti läppärille ja sivuille jää vielä laskutilaakin. Työtuolina Jyskin alesta ostettu Varming tuoli.

 

DSC_0602%20%282%29.jpg

 

DSC_0601%20%282%29.jpg

 

DSC_0610%20%282%29.jpg

 

DSC_0629%20%282%29.jpg

 

Vielä hiukan stailausta ja muutamia pehmentäviä yksityiskohtia ja sitten tämä uusi työpiste istuu tyyliimme varsin mukavasti vai mitä mieltä olet?

 

Mikä sun mielestäni tekee työpisteestä viihtyisän ja mukavan?

 

4 kommenttia “Työ. (piste)

  1. Kivan näköinen! 🙂 mulla on myös työpisteen suunnittelu meneillään, pitäisi saada toimiva työpiste etätöitä varten…

    1. Kiitos Paula, jos työpisteessä oikeasti tehdään töitä sen suunnitteluun, toteutukseen ja ennenkaikkea toimivuuteen kannattaakin käyttää aikaa. Nimimerk. puolivuotta epäkäytännllöisessä kotitoimistossa riitti ;):

    1. Kiitos Jessica. Kyllä ikkuna tekee ihmeitä. Muutoin tuo korkea ikkuna on tehnyt nurkasta hyödyttömän/hankalasti hyödynnettävän. Nyt onneksi keksittiin miten se voitiin hyödyntää ja työpiste on sen ansiosta ihanan valoisa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *