Rauharentolan tärpit hullutteluun keskiviikosta perjantaihin

Kohta on taas aika hullaantua hulluudesta, kun Hullut päivät on täällä taas. Tänä syksynä erityisesti meitä sisustustuotteiden suurkuluttajia hellitään monilla laadukkailla sisustustuotetarjouksilla. Tuttuun tapaan keräsin teille kollaaseiksi muutaman tärpin aina keskiviikosta perjantaihin ja sen lisäksi vähän ekstrana meidän tulevaa kylppäriremppaa fiilistellen jotain ihan spesiaalia kaikista Hullujen päivien tarjouksista. – Me olemme sen arvoisia, olemmehan.

 

Keskiviikon%20t%C3%A4rpit.jpg

 

Torstain%20t%C3%A4rpit.jpg

 

Perjantain%20t%C3%A4rpit.jpg

 

HOME%20SPA.jpg

 

Kannattaa muuten ehdottomasti käydä kurkkaamassa koko tarjonta ihan rauhassa vielä ennen ensi viikkoa ja tallentaa muistilistaan haluamansa tuotteet. Sen avulla onkin sitten helppo klikkailla ostoskoriin valintansa oikeana päivänä. Vaikka verkkoshoppailukin saattaa välillä äityä varsin hulluksi niin kyllä se loppupeleissä on kuitenkin vaivattomampaa kuin livenä hulluttelu.

 

Mitä tuotteita sinä odotat eniten?

 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *