Arvonta & Kylässä: Miiko

Yhteistyössä: Miiko Design

Niin lähellä mutta niin kaukana. Pääsin kuitenkin vihdoin tutustumaan oikeastaan kivenheiton päässä kotoani sijaitsevaan elokuussa avattuun Miikon liikkeeseen. Liike sijaitsee työtilan yhteydessä Tuusulan Hyrylässä ja on auki aina torstaisin 10-18. Työtila, showroom, liike on ehdottamasti tutustumisen arvoinen. Ehkä sinä oletkin jo käynyt siellä?

 

DSC_0039%20%282%29rauharentola.jpg

 

DSC_0011%20%282%29rauharentola.jpg

 

DSC_0018%20%282%29rauharentola.jpg

 

Miikomaisessa liikkeessä voit tutustua kasvavaan tuotevalikoimaan ja noukkia mukaasi mukavan yksinkertaisia sisustusvinkkejäkin. Mun toteutuslistalle pääsi heti ainakin yksi. Mikäli Miiko ei ole sinulle vielä tuttu, voisin kertoa tässä kohtaa muutaman sanan Miikosta ja ihmisistä merkin takana. Verenperintönä saatu palo yrittäjyyteen johdatti Sannan mutkien kautta kohti omaa unelmaa, kohti omaa yritystä, jossa Sannan kupliva luovuus pääsi vihdoin muuttumaan tuotteiksi. Tuotteiksi, jotka ovat maanläheisiä, tyylipuhtaita sekä valmistettu aidoista luonnonmateriaaleista. Menestysen myötä Sanna alkoi pian tarvita avukseen myös lahjakkaita sisaruksiaan, joista jokaisella on tällä hetkellä Miikossa oma tärkeä tehtävänsä. Tämä tehokolmikon luotsaama Miiko Design Oy on ehdottomasti lunastanut paikkansa suomalaisessa muotoilussa.

 

miiko_team.jpg
Kuva: Miiko

 

DSC_0007%20%282%29rauharentola.jpg

 

DSC_0008%20%282%29rauharentola.jpg

 

DSC_0049%20%282%29rauharentola.jpg

 

DSC_0034rauharentola.jpg

 

Vinkki! Tämän viikon torstaina ja perjantaina (13.-14.10.2016 ) Miikolla järjestetään ystävämyynti. Ovet on auki torstaina 10-18 ja perjantaina 10-17. Käy ihmeessä kurkkaamassa tarjonta ja tee hankintoja vaikkapa pukinkonttiin.

 

DSC_0062%20%282%29rauharentola.jpg

 

DSC_0064%20%282%29%20rauharentola.jpg

Miiko I Koskenmäenpolku 4 04300 Tuusula I Auki torstaisin klo.10-18

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Haluaisitko kalenteroida ensi vuoden menosi ihanaan Miiko seinäkalenteriin? Kalenteri koostuu 12:ta A4 kokoisesta irrallisesta kortista ja voidaan ripustaa seinälle kollaasiksi tai perinteisemmin mukana tulevalla metallisella paperiklipsillä. Paperiklipsejä kollaasin luomiseksi saa monista kirjakaupoista. Suomessa painettu kalenteri ja sen paperi on  vahvuudeltaan 300g eli sama kuin Miikon postikorteissa.

 

DSC_0065%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Arvonnan säännöt:

Yhden arvan saat liittymällä Miiko Designin seuraajaksi somessa: Facebookissa ja/tai Instagrammissa  @miikodesignLisäarvan saat, kun käyt edellisen lisäksi tutustumassa Miikon tuotevalikoimaan ja kerrot mikä tuote miellytti silmääsi eniten. Kahden edellisen lisäksi tämän postauksen linkin jakamisesta somessa tai omassa blogissasi palkitsen sinut vielä extra lisäarvalla. Kerro kommenttiboksissa kummallako arpavaihtoehdolla (facebook vai instagram) lähdet mukaan arvontaan. Lisäarvan saadaksesi linkität kommenttiisi vielä lempituotteesi ja kerrot mahdollisesta jaosta. 1,2 vai kolme arpaa? Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 23.10.2016 klo. 23.59.

 

Onnea arvontaan ja ihanaa alkanutta viikkoa.

48 kommenttia “Arvonta & Kylässä: Miiko

 1. Mukana kaikilla kolmella mahdollisuudella. Olen jo entuudestaan Miiko Designin insta-seuraaja, mutta nyt seuraan myös fb:ssä. Linkki arvontaan löytyy oman blogin sivupalkista. Tykkään tavasta millä Miikon tuotteissa esiintyvät suomalaisen luonnon voimaeläimet ja tykkään myös suomalaisen koivikon visuaalisuudesta. Mutta sitten kun nämä yhdistetään kuten Peura-tarjottimessa, niin muodostuu ehdoton suosikkituotteeni. <a rel="external nofollow" href="http://www.miiko.fi/tuotteet/keittioon.html&quot; target="_blank">http://www.miiko.fi/tuotteet/keittioon.html</a&gt;

 2. Kolmella arvalla mukana. (Facebook arpavaihtoehto) <br />
  Habitaressa jo tutustuin tähän oman kylän yritykseen. Myymälässä en ole vielä vieraillut, mutta täytyy sielläkin käydä tässä joulun alla. Varmasti muutama paketti pukinkonttiin pakataan tämän yrityksen tuotteista. <br />
  Monta mieleistä tuotetta löytynee valikoimista, Peura juliste yksi niistä.

 3. Mukana instagramin puolelta. En saa linkitetty puhelimella osoitetta mutta pisin erityisesti eläinaiheisista julisteista.

 4. Kolmella arvalla mukana, seuraan Miikoa Facebookissa ja myös jaoin tämän postauksen linkin Facebookissa.<br />
  Suosikkituotteeni on jo kauan ihailemani Väre-tyyny mustana 🙂

 5. Instagramin kautta olenkin jo tovin Miikoa seuraillut, niin kivoja tuotteita! Eniten tykkään leikkuulaudoista ja tarjottimista. Mukana 2 arvalla.

 6. No minähän olen jo pitkään seurannut Miikoa sekä instassa että fb:ssa ja riittäisikö kahteen arpaan se, että Miikon tuotteita löytyy muutamia kappaleita niin kotoa kuin mökiltäkin ;)<br />
  Viimeksi ostin Habitaresta tuon ihanaakin ihanamman leikuulaudan karhun kuvalla ja sitten pikkuisen koivunvärisen alustan tuolla söpöllä pikkulinnun kuvalla. Habitaressa ihastuin tuohon kalenteriin. Pahoittelen pöhköyttäni, mutten osaa linkittää kännykällä.

 7. Miikoa seuraan sekä fb:ssä että instassa, ihania tuotteita kyllä kaikki. Väre tyynyt on ihanat ja parkki laatikko, on hankinta listalla ☺️<br />
  Mukana, kolmella arvalla. Jaan linkin fb:ssa

 8. Ostin pari ns. leikkuulautaa Habitaressa ja tykkään erityisesti nimenomaan tuosta kalenterista. Seuraan Miikoa Instassa.

 9. Mukana kolmella arvalla (seuraan sekä FB että Insta ja jaettu FB). Ihanin tuote on ehdottomasti Korento nahkahame, sen verran ihana, että pitää vakavasti harkita sen hankkimista itselleni. Joten kiitos minulle ihan entuudestaan tuntemattoman liikkeen esittelystä ^_^

 10. Juurikin tuo kalenteri on suosikkini! &hearts;<br />
  Instassa seuraan, joten kahdella arvalla mukana.

 11. Kahdella arvalla mukana face-tykkäyksen myötä. Lempparituote on talomallin leikkuulauta ketun kuvalla &hearts;

 12. Nuo lintujulisteet on aivan ihastuttavia! &hearts; Teillä oli Habitare-näyttelytilassanne niitä yksi pienempi ja yksi isompi – sellaiset tahtoisin seinälleni. <a rel="external nofollow" href="http://www.miiko.fi/tuotteet/taulut.html&quot; target="_blank">http://www.miiko.fi/tuotteet/taulut.html</a&gt; <a rel="external nofollow" href="https://www.facebook.com/miiko.fi/photos/a.1530903050501419.1073741829.1431867923738266/1772906012967787/?type=3&theater&quot; target="_blank">https://www.facebook.com/miiko.fi/photos/a.1530903050501419.1073741829.1431867923738266/1772906012967787/?type=3&theater</a&gt; <br />
  Seuraan fb:n puolella ja jaoin ystäville. Kolme arpaa siis.

 13. Kahdella mukaan kivaan arvontaan! Blogin Instassa seuraan Miikoa. Ja suosikkejani on ehdottomasti Väre tyyny ja Parkki säilytin 🙂

 14. kahdella mukaan kilpailuun ja on hienoja tuotteita marraskuun alussa tullaan tutustumaanliikkeeseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *