Vaniljan tuoksua – Glade Magnolia & Vanilla

Ah mä niin rakastan vaniljan tuoksua. Imuroin aina tyhjään imuripussiin pienen määrän vaniljasokeria, jonka jälkeen jokainen imurointikerta jättää jälkeensä ihanan vaniljaisen tuoksun. Teininä mun yksi lemppareistani oli ehdottomasti Body Shopin vanilja ”hajuvesi”, sellainen öljymäinen joita pienissä pulloissa myytiin. Muistatteko niitä?

Mä rakastan myös tuoksukynttilöitä ja vanilja on aina varma valinta. Huonoon vaniljan tuoksuun en ole törmännyt hiukan laimeampiin kylläkin. Tässä uusimassa tuttavuudessa Glade Magnolia & Vanillassa pehmeän vaniljan tuoksuun yhdistyy ihanan magnolian tuoksu.

 

DSC_0173%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0168%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Tuoksukynttilöiden kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkka, sillä kaikki eivät ole tuoksujen ystäviä. Mitä kauemmin kynttilää poltat, sitä voimakkaampi tuoksu siitä tulee. Kannattaa suosia vain yhden tuoksuisen kynttilän polttamista kerrallaan ja mikäli tuoksu on voimakas riittää miedon tuoksun aikaansaamiseksi se, että kynttilä on ilman tulta palamattomana huoneessa. Mä käytän mm. voimakkaamman tuoksuisia tuikkukynttilöitä tuomassa tuoksua esimerkiksi liinavaatekaappiin. Yksi tuikku joka hyllylle, ilman tulta tietenkin.

 

DSC_0156%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0171%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0166%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Tuoksukynttilöillä saat kuitenkin luotua erilaisia tunnelmia ja heräteltyä erilaisia tunteita. Tuoksuilla voit rentouttaa ja rauhoittaa tai piristää ja raikastaa. Vaikka se hassulta kuulostaakin niin esimerkiksi kanelin tuoksuinen kynttilä tuo ripauksen joulua vaikka keskelle kesää ja raikas hedelmäinen tai marjainen tuoksu kylmänä talvi-iltana saa veren lämpenemään kuin kesällä ikään. Kannattaa testata, jos et usko.

 

Mikä tuoksu sopisi sun tämän hetkiseen tunnelmaan?

 

(Tuote saatu)

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *