Pantone vuoden 2017 väri Greenery

Ja maailma on huomattavasti vihreämpi tulevana vuonna. On nimittäin taas se aika vuodesta, jolloin Pantone on julkaissut tulevan vuoden 2017 vuoden värin. Tuo väri on tänä vuonna Greenery, keltaiseen taittava vihreä. Tämä raikas keväänvihreä palauttaa, uudistaa ja elvyttää.

 

IMG_20161209_071244%20%282%29%20rauharen

 

Greenery.jpg

 

Nopeasti ajateltuna tätä väriä on helppo tuoda sisustukseen viherkasveilla ja pienen pieninä yksityiskohtina. Sillä liika vihreys saa ainakin minut voimaan pahoin ja se menettää yliannostuksena raikkautensa. Oletko samaa mieltä?

 

DSC_0001%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0176%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä mietteitä Greenery sinussa herättää, entäpä mihin sitä käyttäsit?
Muuttuuko kotisi raikkaan vihreäksi kehdoksi heti joulun jälkeen?

 

P.S. Tikkurila julkaisee tänään oman vuoden värinsä ja toivottavasti minäkin flunssaltani pääsen sitä juhlistamaan. Nähtäväksi jää ollaanko meillä täällä Suomessa samoilla linjoilla suuren maailman kanssa ja onko huominen vihreämpi myös meidän mielestämme.

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Pantone vuoden 2017 väri Greenery

  1. Teinivuosina rakastin kaikkia vihreiden sävyä, erityisesti juuri tuo Pantonen vihreän sävy oli mieleeni sekä siitä astetta vaaleampi, limenvihreä. Homma lähti siinä määrin käsistä, että maalasin huoneeni seinät myös tuolla vaaleanvihreällä , vaatekaappi oli samaa sävyä ja taisi verhoissakin olla vielä vihreää. Tuosta ajasta taisi jäädä pieni yliannostus, eikä sen jälkeen vihreää ole juurikaan sisustuksessani näkynyt 😀 Raikkaaltahan tuo Pantonen sävy kyllä näyttäisi pienenä yksityiskohtana jossain.<br />
    Pikaista paranemista flunssaan!

    1. Flunssa ei ota parantuakseen ja kohta varmaan tarvitaan oikeasti värien parantavaa voimaa. Joskus vajarit on vaan parempi vaihtoehto kuin överit. 🙂 Uskaltaudu ihmeessä sujauttamaam sisustukseeso hyppysellinen vihreää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *