Lempihuonekaluni ja remppakuulumisia

Uusi viikko ja uudet kujeet. Vaikka eletään vasta tammikuun loppua tuntuu jo ihan keväältä. Linnut visertävät puissa aamun valjettua ja vesikin melkein tippuu räystäiltä. Meidän kylppäriremppakin etenee hitaasti mutta varmasti. Ehkä jo kohta päästään kunnolla vauhtiin, kun tänään mittaillaan kosteusarvoja viikon kuivatuksen jälkeen. Kosteusarvot olivat oletetusti hiukan koholla suihkunurkkauksessa ja koska halutaan pelata varman päälle niin kuivatustahan siitä seurasi. Jos arvot ovat tänään normaalit niin sitten remppamiehet pääsevätkin rakentamaan sitä uutta ja odotettua kylppäriä.

Vaikka suihkujärjestelyt onnistuivatkin melko kivuttomasti on elämä kuusihenkisessä perheessä ilman suihkua melko haasteellista. Mutta osataanpa sitten  nauttia, kun sellainen mahdollisuus meillä taas. on. Se remppakuulumisista tältä erää.

 

Kylpyhuoneesta sujuvasti huonekaluihin. Törmään silloin tällöin kysymykseen lempihuonekalustani ja vaikka kaikki ovatkin omalla tavallaan rakkaita niin ehdoton suosikki löytyy kuitenkin olohuoneen seinältä. Ja se on eestiläisen suunnittelijan Jaanus Orgusaaren suunnittelema Comb hylly. Koivuvanerista valmistettu hylly on kevyen näköinen ja korkeassa tilassa, kuten meillä se pehmentää kovaa seinäpintaa kummasti. Me päädyimme nostamaan hyllyn ylös, jolloin hyllyn funktio on enemmän taideteoksellinen, vaikka toki sitä voidaan myös käyttää alkuperäiseen tarkoitukseensa. Samalla hylly katkaisee kovin massiivista korkeaa seinäpinta-alaa sopivasti.  Normaalissa huonekorkeudessa mahdollisimman lähelle lattianrajaa sijoitettu hylly antaisi huoneelle taas ihan toisenlaisen ilmeen.

 

DSC_0280%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0258%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0271%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0260%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0273%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Hyllyssä majailee tällä hetkellä pienet vihreät ystäväni, joita koitan epätoivoisesti pitää hengissä. Kyllä se mun sisäinen viherpeukalo vielä jostain löytyy aivan varmasti.

 

Mikä on sinun lempparihuonekalusi omassa kodissasi vai haaveiletko jostakin huonekalusta, jossa olisi potentiaalia tulla sellaiseksi?

 

 

 

4 kommenttia “Lempihuonekaluni ja remppakuulumisia

  1. Toi hylly on kyllä aivan ihana! Jotenkin raikas ja erilainen (= ei näy vielä jokaisessa kodissa) 😉

    1. Niinhän se on, vaikka melko haasteellinen noin pölyjen pyyhkimisen suhteen :). Onneksi on meillä nostettuna korkealle yläilmoihin niin ne eivät silmään osu ellei satu olemaan 3 metrinen.

  2. Ehdottomasti String-hyllyt meidän keittiössä! Harmaata seinää vasten oleva hylly näyttää niin kauniilta ja sinne saa jemmattua kaikki lempitavarat, kuten kynttilänjalat ja viinilasit.

    1. Huomenna tulossa asiaa tuohon harmaaseen liittyen, pysy siis kanavalla ehkä tarvitsen just sun apua ;). Avohyllyt on aina kauniita ja niihin on kiva tehdä asetelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *