Jaa maalivinkkisi

Kylppärin remontti jatkunee lähipäivinä ja päätimme samalla kertaa emme tosin samaan aikaan vähän freesata yläkerran pikkuvessaakin. Budjetti tuohon ei kuitenkaan ole suuren suuri ja siksi tulemme varmasti pitäytymään lähinnä seinien ja katon maalauksessa ja piensisustuksen uusimisessa. Haluan pääsääntöisesti pienten ja vähän isomman neidin käytössä olevan wc:n olevan yksinkertaisen rouhea ja siksi aloinkin pyörittelemään mielessäni wc:n maalaamista kauniin vaalealla harmaan sävyisellä maalilla ainakin osittain. Mutta mikä olisikaan se täydellinen harmaansävy, joka ei tekisi pienestä wc:stä liian tunkkaista mutta antaisi väriä ja fiilistä?

 

tikkurila_x487.jpg
Kuva: Tikkurila

 

 

 

Kerro siis oma harmaa/greige maalisävysuosikkisi, ehkä siitä on juuri apua kaltaiselleni harmaiden sävyjen maaliviidakossa rämpivälle.

 

Note: Ensimmäisten väriliuskasulkeisten jälkeen K499 Graniitin sävyinen harmaa näyttäisi parhaiten sopivan lattian väriin, mutta onko se paras mahdollinen?

4 kommenttia “Jaa maalivinkkisi

    1. Kiitos Taiga, noita sävyjä jo eilen hiukan vilkaisinkin. Täytynee tänään perehtyä hiukan tarkemmin. Tuli nimittäin eräs toinenkin harmaa projekti :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *