KASSI -hylly

Aina hukassa oleva latautumassa oleva tai ei äänetön puhelin, siitä se ajatus sitten lähti. Syntyi vanerinen hylly, jonka minimies nimesi varsin kuvaavasti Kassiksi. 30×30 hyllyn päällä on nimittäin pieni nahkayksityiskohta, nahkainen kahva. Joka saa hyllyn kieltämättä näyttämään kassilta. Turhake, saattaa joku nyt hyvinkin todeta. Se voi olla sitäkin mutta tämä pieni hylly sopii mainiosti yhteen makuuhuoneen vaneriseinäkkeen pariksi vaatekaapin tylsän tyhjää valkoista seinää vasten ja elävöittää sitä kummasti. Ja kuten moni teistä tietää, mä pidän hyllyistä ihan tyhjänäkin vailla mitään erityistä käyttötarkoitusta.

 

DSC_0285%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0284%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0299%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

4 kappaletta 10x30cm vaneripalaa ruuvattiin yhteen, jonka jälkeen päälle kiinnitettiin nahkainen koristekahva kahdella pienellä ruuvilla. Sitten vain seinäänkiinnitys ja siinä se nyt on.

 

DSC_0308%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0313%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä mieltä sinä olet vanerista materiaalina ja löytyykö kotoasi vanerisia yksityiskohtia?

 

P.S. Kylppäriremonttipäivitystä: Seiniin laitettiin tänään kosteuseristeet ja eilen siis valettiin lattiaa. Loppuviikosta olisikin vuorossa laatoitusta. Kyllä se siitä valmistuu.

12 kommenttia “KASSI -hylly

  1. Todella tyylikäs! Meillä ei ole mitään vanerista tehtyä, mikä on valtava puutos. Täytynee korjata tilanne. 🙂

  2. Ihan mahtava idea! Meille on tulossa makkariin vähän samaan tyyliin toteutetut yöpöydät, tosin niissä tulee olemaan huopakori nahkaremmin tilalla 🙂

    1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta Essi. Toivottavasti niistä tulee juttua blogiisi. Käyhän vinkkaamassa kunhan valmistuvat ;).

  3. Täähän on yksinkertaisuudessaan aivan ihastuttava! Voisin harkita meidänkin kotiin jonnekin, koska vanerisia juttuja ja nahkaisia yksityiskohtia rakastavana niitä todellakin löytyy meiltäkin. :'D

    1. Kiitos Nina ♥. Yksinkertaiset jutus usein niitä parhaimpia. Vaneri on vaan niin ihana ja eläväpintainen materiaali.

  4. Moikka! Eksyin ensimmäistä kertaa tänne sun blogiin ja onneksi! Ihania juttuja ja just mun tyylisiä! Näin kokemattomana nikkarina kysyisin, että millä tuo hyllly on kiinnitetty seinään?

    1. Kiva, että eksyit Siiri ja kiitos ?. Ja tule toki vierailemaan useamminkin. Kuution yläreunaan on kiinnitetty pieni taulukoukku, jos hyllyyn tulee painoa enemmän suosittelen kahta yksi kumpaankin reunaan. Sitten hylly on vaan ripustettu koukusta seinään kiinnitettyyn ruuviin. Aurinkoista talvipäivää toivotellen, Satu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *