Kylpyhuoneessa on nyt uudet laatat

Näin työ kylppärissä edistyy. Eilen laatoitettiin seinät.Laatoiksi valikoitui 25×40 kiiltävät valkoiset laatat ilman minkäänlaisia tehosteita tai muita ihmeellisyyksiä. Kylpyhuoneen ilme pyritään saamaan mahdollisimman ajattomaksi, aikaa kestäväksi ja yksinkertaiseksi. Laatoitus tehtiin vanhojen laattojen päälle tekemällä väliin uusi vesieristys. Lattiassa on vesieristys valmiina ja tänään sekin saa laattapinnan. Osaatko jo arvata millainen lattia on tulossa?

 

DSC_0319%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0321%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Alustavan aikataulun mukaan uusi  kylppäri on valmis ensi viikon keskiviikkoon mennessä. Sitä siis kovasti jo odottelemme.

Mukavaa perjantaita ja ihanaa viikonloppua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *