Postaustoiveita & remontista seuraavaan ja sitä seuraavaan

Lumiset maanantaiterkut sinne ruudun toiselle puolelle. Ulkona näyttää taas kovin talviselta, kun isoja valkoisia hiutaleita putoaa ajoittain sakeastikin maahan. Meidän kylppärissä remppamiehet häärivät saumojen parissa. Huomenna on vuorossa putkimies ja sitten onkin viimeistelytöiden aika. Huh heijakkaa kolmen viikon kylpyhuoneettomuus alkaa kohta olla takanapäin. Mutta jottei nyt ihan ilman remppaamista tarvitse olla, niin on meillä viikon lopulle suunnitteilla yläkerran pikku wc:n maalausta ja ehdittiinpä me viikonloppuna jo hiukan suunnittelemaan sitä seuraavaakin.

Koska oikean, neutraalin sävyisen harmaan löytyminen on varsin haasteellista päätimme telata suoraan seinään hiukan maalia ja katsella sitten mikä sävy on meidän tarpeisiin ja mieltymyksiin juuri se oikea. Osaatko muuten jo arvata mitä meillä maalaillaan wc:n jälkeen?

 

DSC_0334%20%282%29.jpg

 

DSC_0339%20%282%29.jpg

 

Tähän ensimmäiseen ”koevedokseen” käytimme maalia, joka valikoitui tehosteväriksi pikkuvessaan mutta ei oikeastaan näytä hullummalta myöskään tässä tilassa. Kaunis selkeästi harmaa mutta vaalea sellainen saattaisi siis olla varteenotettava vaihtoehto myös tähän tarkoitukseen riippuen siitä haluammeko loppupeleissä luoda harmoonisen ja tasaisen kokonaisuuden vai rohkean suuria kontrasteja sisältävän kokonaisuuden. Mikäli päädymme tummiin sävyihin on meidän luultavasti myös mietittävä valaistusasioita uudelleen. Katsellaan nyt hetki tätä läiskää ihan rauhassa ja mietitään sitten kuinka tästä edetään.

Remonttipostauksia on siis tulossa ainakin jokunen, kylpyhuoneen ja wc:n sisustusta unohtamatta. Mutta mistä muusta sinä haluaisit tulevissa postauksissa lukea? Tehdään yhdessä Rauharentolan keväästä mielenkiintoinen paketti, jookos? Kerro siis postaustoiveesi oli se sitten millainen tahansa.

 

Mukavaa alkanutta viikkoa & palaillaan.

2 kommenttia “Postaustoiveita & remontista seuraavaan ja sitä seuraavaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *