Kylpyhuonetekstiileitä alehintaan

Affiliate yhteistyö: Ellos (postaus sisältää mainoslinkkejä)

Mä poimin hetki sitten Elloksen alesta mitäs muutakaan kuin kylpyhuonetekstiileitä ihan pilkkahintaan ja ajattelin vinkata sullekin vielä ennen kuin ale päättyy. Pehmeän miellyttäviä neutraalin harmaan sävyisiä Elise kylpypyyhkeiden lisäksi ostoskoriin livahti pellavaisia vohvelikuvioisia Joelle käsi- ja kylpypyyhkeitä niin valkoisena kuin antrasiitinharmaanakin. Hiukan harsomaisen ruttuiset pellavapyyhkeet näyttätävät rouhean trendikkäältä ja sopivat mitä mainioimmin yhteen hiukan jämäkämpien puuvillafroteepyyhkeiden kanssa. Vohvelikuvio on ollut kovasti pinnalla enkä yhtään ihmettele miksi. On se vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan niin ihana. Samalla retro ja trendikäs, eikö? Näitä ohuita pellavakäsipyyhkeitä voi varmasti hyödyntää myös astiapyyhkeinä keittiössä.

 

DSC_0387%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0372%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0386%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0366%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mikäli sinä et kylpyhuonetekstiileistä innostu niin eipä hätää Elloksen ale jatkuu vielä hetken ja tarjousnumerolla 355710 saat 50% alennusta*  kaikista Elloksen oman valikoiman alehinnoista + 30% alennusta* alehintaisista tuotemerkeistä. Käy siis ihmeessä kurkkaamassa koko aletarjonta osoitteesta

www.ellos.fi.

 

*Tarjousehdot: Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 50%:n alennus koskee Elloksen alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat). 30%:n alennus koskee alehintaisia merkkituotteita (punaiset hinnat). Edut ovat voimassa 5.2.2017 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin.

 

Nyt mukavaa torstaipäivää. Mä lähden ottamaan pitkän kuuman suihkun, vihdoin omassa kylpyhuoneessa.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *