Jysky, Marrakesh ja kettu

Kaupallinen yhteistyö: Ellos (postaus sisältää mainoslinkkejä)

Aurinkoista tiistai aamupäivää. Olemme joutununeet tekemään hiukan muutoksia minimiehen huoneessa, sillä isosta huoneesta lohkaistiin pieni pala harrastekäyttöön. Iso ikkuna, vähän ehjää seinätilaa ja puoliparvipaloasema asettaa omat haasteensa mutta mahdotonta se ei kuitenkaan ole, onneksi. Tavarat hakevat vielä paikkaansa mutta tässä pieni kurkistus siitä mitä uutta ollaan minimiehen omaan tilaan hankittu.

 

DSC_0243%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Omaa tilaa rajamaan löytyi Ellokselta minimiehen toiveita vastaava pieni ja pehmeä matto. Marrakesh matto on väriltään eläväpintainen harmaa ja kooltaan 135 x 190. Ja ihanan pehmeä se onkin. Tässä kelpaa paljain jaloin tepastella ja leikkiä. Ja hillitty harmaa antaa myös tahroille paljon anteeksi, loistava valinta lastenhuoneeseen siis.

 

DSC_0297%20rauharentola.jpg

 

DSC_0275%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Aikaisemmin keltaiseksi maalatun jugent tuolin tilalle löytyi Kierrätyskeskuskesta Niemen tehtaiden Jysky tuoli, joka vaalean puupintansa ansiosta sopii loistavasti yhteen mm. vanerisen paloasemasängyn kanssa. Tällä päiväkotien klassikko tuolilla oli hintaa hurjat 5 euroa.

 

DSC_0264%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0291%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0253%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0257%20%282%29%20rauharentola.jpg
Niin ikään kirpparilöytönä minimiehen seinälle muutti metallinen Minitude kettu, jota voidaan käyttää myös ilmoitustauluna.

 

Tässä huoneessa kaikki ei ole just eikä edes melkein vaan huone on eri tyylisuuntien ja aikakausien suloinen sekamelska. Meidän kodin huvikumpu. Lastenhuoneen sisustus ei koskaan saa olla liian vakavaa ja virtaviivaista vaan lasten kiinnostuskohteet ja mieltymykset pitää näkyä. Jos ei muualla niin ainakin lastenhuoneessa persoonallisuus kunniaan.

 

Saako lastenhuoneessa kaikki olla vinksin vonksin ja heikun keikun?

 

2 kommenttia “Jysky, Marrakesh ja kettu

  1. Kyllä mun mielestä sää olla vähän heikun keikun, onpahan tilaa luovuudelle ja leikille! Aikuisena ehtii sitten sisustaa vakavasti 🙂

    1. Essi, no juurikin noin :). Tuota luovuutta mäkin erityisesti peräänkuulutan. Luovassa ympäristössä, joka ei ole liian valmiiksi tehty lapsen oma luovuus pääsee kukkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *