100 eur:n keittiöremontti

Kaakeleiden maalauksesta se ajatus sitten lähti. Niiden lisäksi maalauksen kohteeksi joutui lopulta myös koko keittiön kolmion muotoinen seinä. Kuten varmaan muistatte keittiön välitilan laatat olivat kellertävän oranssit, eivätkä sopineet muuhun kotimme värimaailmaan ollenkaan. Keltainen teki muutoin harmaansävyisestä kettiöstä levottoman ja tunkkaisen oloisen. Laattojen uusiminen tai välitilan levyjen asentaminen olisi ollut huomattavasti kalliimpi projekti, joten päädyimme ¨kustannussyistä maalaamiseen. Maalauksen toteuttaminen tapahtui yllättävän helposti Tikkurilan sivuilta löytyneitä ohjeita noudattaen.

 

DSC_0164%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Sävykokeilujen jälkeen sävyksi valikoitui K499 graniitti, joka on hiukan kaappien väriä tummempi neutraali harmaa. Sekä seinä että välitila maalattiin samalla sävyllä. Seinämaalin pohjana toimi täyshimmeä REG sisustusmaali, kun taas välitilaan käytettiin Tikkurilan Otex Akva tartuntapohjamaalia ja jonka päälle maalattiin sävytetyllä puolihimmeällä Luja 20, pintamaalilla. Pientä mohairtelaa käyttämällä lopputulos on äärimmäisen tasainen ja siisti.

 

DSC_0211%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0223%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Pienellä vaivalla ja rahalla (maalit tarvikkeineen n. 100 eur:a)  ihan uusi seesteisen rauhallinen keittiö.

 

 

6 kommenttia “100 eur:n keittiöremontti

  1. Tulipa hieno ?? Ja tosiaan pienellä rahalla! Ihanan seesteinen keittiö.<br />
    <br />
    Mikä sävy teillä on kaappien ovissa? Kaunis harmaa sekin. Meillä on haussa harmaa seinämaali, mutta voi pippuri, että juuri sen oikean sävyn löytäminen on haastavaa ?

    1. Kiitos Idis &amp; Interiööri &hearts;. Harmaat on haasteellisia mutta toivotaan, että teillekin oikea sävy löytyy. Me testailtiin suoraan seinälle muutamaa sävyä ja tehtiin sitten päätös. Kaappien oven sävyä en tiedä ja siksi niiden kanssa sopivan sävyn löytäminen olikin vähän hakuammuntaa mutta onneksi sellainen löytyi.

  2. Kaunis keittiö. Meille tehtiin suurkeittiöremppa marraskuussa, yllättävän paljon tuli hintaa. Toki, meillä kaadettiin seiniä ym. Kaunis toimiva keittiö saa iloa mieleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *