Lego säilytyslaatikot alehintaan

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Perkkumoikat, alehaukka se täällä taas jakelee vinkkejään loppuviikkoon ja -kuukauteen. Ellos tarjoaa nimittäin 20% alennusta* tilauksestasi 1.3.2017 asti tarjousnumerolla 355430. Ja tämä tarjous koskee  tällä kertaa myös huonekaluja, leluja ja merkkituotteita, jotka usein jäävät näiden alejen ulkopuolelle. Sen lisäksi säästät nyt myös toimituskulut!*

 

DSC_0328%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0318%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Mä olin jo nopea ja kävin klikkailemassa ostoskoriin, näitä ehkä parhaimpia lastenhuoneen säilytyslaatikoita, joita saa nyt myös Ellokselta. Saattaa tosin olla, että niitä on saanut jo aiemminkin mutta en ole sitä vaan itse huomannut. Tällä kertaa klikkailin muutaman myös itselleni, meikkien säilytystä varten.

 

DSC_0301%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0300%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Koko valikoiman näet osoitteessa www.ellos.fi.

Kannattaa olla tarkkana ja  klikkailla ostoskoriin kerralla kaikki tarvittava sillä tämän tarjouksen voi käyttää vain kerran.

 

Näin tilaat alennuskoodilla:

Blend.jpg

– Lisää tarjousnumero tarjoukset kohdasta avautuvaan lokeroon ja klikkaa käytä.

– Klikkaa ostoksesi ostoskoriin, tarjous ei näy vielä tässä vaiheessa.

– Mene kassalle ja näet alennuksen tuotteessa.

 

*Tarjousehdot:

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja, leluja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 1.3.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin UGG, Odd Molly, SPANX tai Odd Molly Home.

2 kommenttia “Lego säilytyslaatikot alehintaan

  1. Koitin tilata juurikin noita Lego-säilytyslaatikoita, mutta niistä ei alennusta saa. Niissä on se merkkikin, ettei saisi alea. Mikäköhän on vikana?

    1. Moikka Juulia, tuolla koodilla alen pitäisi tulla myös niistä merkillisistä tuotteista poislukien tarjousehdossa ilmoitetut merkit. Minä itse sain sen alen koodia käyttämällä. Pyysin perheenjäsentä testaamaan vielä sillä koska koodia voi käyttää vain kerran en voi sitä itse tehdä. Ja homma toimi kuten pitikin. Hän lisäsi tarjousnumeron sille varattuun kohtaan, klikkasi lego laatikon ostoskoriin, ostokorissa tarjous ei vielä näy mutta kassalla se on vähennettynä ihan normaalisti. Mikäli ostoskorissa on tuotteita myös esim. talviextrasta niin tuota koodia ei voi käyttää yhdessä sen kanssa, eli koodia ei voi yhdistää muihin aleihin. Mutta pelkkien Lego laatikkojen kanssa pitäisi kyllä toimia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *