There is always Tuesday – kierrätystaidetta

Maanantai masennuksen jälkimainingeissa syntyi teos, joka sai nimekseen ”There is always Tuesday”. Alunperin aivan muuta käyttötarkoitusta varten vanhempieni vaatehuoneen kätköistä kiikuttamani aasialainen taulu oli kerrassaan loistava pohja tähän projektiin. Hiukan mattamustaa spraymaalia pohjalle, päälle mattavalkoisen maalin jämiä ja hiukan talouspaperilla tuhraamista.

 

DSC_0422%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Koska kysymyksessä oli  useita kymmeniä vuosia vanha ja hiukan kellastunut kankaalle maalattu taulu, niin päätin tehdä myös yläosasta ja sen värimaailmasta hiukan utuisemman ja valkoisella spraymaalilla se onnistuikin varsin hyvin. Maalia pintaan ja pyyhintää heti perään, kun maali oli vielä märkää.

 

DSC_0433%20%282%29.jpg

 

DSC_0427%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Maalin kuivuessa vanha kuva kuultaa kauniisti maalin läpi tietyssä kulmassa taulua katsoessa ja se tekee siitä mielenkiintoisen vaikka näin kuvissa tunnelma välittyykin pelkkänä mustana vai pystytkö sinä erottamaan vanhaa kuvaa mustan seasta?

Vanhat taulut ja maalaukset, joita on kirpputorit ja kierrätyskeskukset pullollaan ovat muuten kerrassaan loistavia juuri tämän tyyppiseen tarkoitukseen. Muutaman euron taulusta saat uniikkia taidetta, kun säästät sen kohdan, joka silmääsi miellyttää ja luot muualle jotain ihan uutta rohkeasti modernimpaa. Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

 

Mukavaa viikkoa ja palallaan taas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *