Arkimeikin aseet

Törmäsin tässä eräänä päivänä ihan sattumalta kaupassa lukijaani N:n, joka ihasteli kasvojeni ihon virheettömyyteen tietäten, että painiskelin tässä jokin aika sitten kasvojen ihon äärimmäisen kuivuuden kanssa. Tästä innostuneena päätin hetkeksi hypähtää sivuraiteille ja kirjoitella vähän meikeistä vaikka ne eivät sitä vahvinta alaani olekaan. On totta, että kasvojeni iho on nyt todella hyvässä kunnossa ja saan siitä kiittää tätä tehokaksikkoa. Mutta sen lisäksi myös meikillä on tässä sormensa pelissä. En ole meikkihifistelijä vaan kohtuuhintaiset toimivat tuotteet riittävät mulle.

 

DSC_0448%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Arkimeikin rakennan aina aamulla suihkun jälkeen kosteutetun ihon päälle. Täsmätuotteinani Avonin True Colour Flawless -meikkivoide, kivipuuteri ja peitevoide. Sen lisäksi teen pieniä varjostuksia Avonin True Colour Au Naturale luomiväripalettia käyttäen. Sama paletti toimii hyvin myös kulmille. Varsinainen monitoimituote siis. Uusin ihastukseni on Lidlin Cien vedenkestävä ripsiväri, jossa hinta-laatusuhde on ehdottomasti kohdillaan. Pieni harja saa erityisesti plussaa. Muuta ei sitten oikeastaan tarvitakaan.

 

DSC_0442%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0447%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0457%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Meikkivoiteen sävy on Natural beige ja se sulautuu oliivin väriseen ihooni äärimmäisen hyvin. Koska tuote on keskipeittävä-peittävä se toimii ikääntyneelläkin iholla hyvin tekemättä siitä kuitenkaan liian meikatun näköistä. Tällä tuotteella lopputulos on varsin luonnollinen siis. Kun päälle sipaisee vielä kivipuuteria sävyssä cool pysyy kasvot kauniina arjen askareissakin.

 

DSC_0443%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitkä ovat sinun arkimeikin aseet vai onko niitä?

 

 

 

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Arkimeikin aseet

  1. Kiva postaus! 🙂 Mulla perus arkimeikki menee tällä hetkellä meikkivoiteella ja NYX:n highlight and contour pro paletilla (niin näppärä, ja toimii myös luomiväreinä tarvittaessa!) sekä Esteé Lauderin vedenkestävällä mascaralla. 🙂

    1. Kiitos Nora, nuo monikäyttöiset tuotteet on kyllä ihan parhaita. Ja kai meikkauksenkin saralla vain mielikuvitus on rajana tuotteiden käyttötarkoituksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *