Fokuksessa makuuhuone

Yhteistyössä: Ellos (postaus sisältää mainoslinkkejä)

Aurinkoista torstaipäivää. Paljon olette  toivoneet ns. stailaamattomia kuvia, siitä miltä meillä näyttää ilman erillistä kuvastailausta. Ja aloitankin nyt rohkeasti näillä arkisilla makuuhuoneen kuvilla. Rakastetaan arkea ja inspiroivia arkikuvia.

Entisen makuuhuoneemme muuttaminen lastenhuoneeksi onnistui huomattavasti helpommin kuin lastenhuoneen muuttaminen makuuhuoneeksi. Sen lisäksi, että rakkaan mieheni halvatun kuntokeskus piti saada mahtumaan samojen seinien sisälle nuo seinät oli maalattu aiemmin musta-valkoisiksi lastenhuoneen värimaailmaan, mittasuhteisiin ja kalusteisiin sopivaksi.

Ensin mietimme mustan värin maalirajan nostamista. Mutta se olisi vaatinut enemmänkin maalausta, jotta seinästä olisi tullut siisti ja katseen kestävä. Maalausurakoita on kuitenkin tähän alkuvuoteen mahtunut jo useita, joten päätimme unohtaa sen ja keskitttyä makuuhuone fiiliksen luomiseen muilla tavoin. Tammenväriset kalusteet yhdistettynä musta-valkoiseen seinään vaativat muutamia elementtejä kokoamaan niistä rauhallisen kokonaisuuden. VIelä olemme hiukan vaiheessa mutta tässä muutama fiiliskuva siitä millaiselta makuuhuoneessa näyttää nyt.

 

DSC_0717%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Sänky sijoitettiin nurkkaan, jolloin kuntokeskukselle jäi sen vaatima tila. Voimakasta maalirajaa pehmentämään hankittiin musta OXFORD– seinävalaisin. Kassi hylly sijoitettiin osittain sängynpäädyn taakse. Ja se toimii edelleen niin puhelimen latauspisteenä kuin yöpöydän korvikkeena seinän puolella nukkuvalle.  Matoksi valikoitui kaunis eläväpintainen ja luonnollinen ruskeansävyinen SAVANNAH  juuttimatto.

 

DSC_0702%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0722%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0681%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0672%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0622%20%282%29.jpg

 

Makuuhuone on toistaiseksi verhoton sälekaihtimia lukuunottamatta ja luultavasti tuleekin pysymään sellaisena ikkunan haasteellisuuden vuoksi.

 

Millaisia mietteitä musta-valkoisen seinän yhdistäminen lämpimiin ruskeisiin sävyihin sinussa herättää?
Mitä voisimme tehdä toisin?

 

P.S. Vielä tänään saat  20% alen Elloksen kodintuotteista – myös huonekaluista ja tuotemerkeistä tarjousnumerolla  355431. Koko kodinvalikoiman ja tarjousehdot löydät täältä.

 

 

2 kommenttia “Fokuksessa makuuhuone

  1. Värit kivat ja viihtyisä makkari!Sängynpääty ilm.ikkunan alla?Ajattelin ensin,että musta alue sängynpääty?Kuvasta en ensin hahmottanut mitenpäin sänky on:)itse kääntäisin sängyn niin,että tyynypääty mustan maalin kohdalla.Tai jos sängynpäädyn oltava ikkunan alla,maalaisin mustan kohdan valkoiseksi.Kaunista anyway!

    1. Sängynpääty on osaksi ikkunan alla. Kuntokeskuksen vuoksi sänky ei mahdu niinpäin, että pääty olisi mustaa vasten. Niin olisin sen halunnut sijoittaa. Maalaamiseen ei vielä ryhdytty mutta saattaa olla, että niin tehdään myöhemmin. Mäkin tykkään näistä väreistä, kiitos ?.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *