Kevätmessut tulee taas, voita liput itsellesi ja kaverillesi

Varma merkki lähestyvästä keväästä palaavien muuttolintujen lisäksi on joka keväiset Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa. Kevätmessut on oikeastaan viisien eri messujen kokonaisuus, josta löytyy jokaiselle jotakin. Kevätpuutarha, OmaMökki, Oma Koti, Sisusta! ja Lähiruoka&Luomu valtaavavat Messukeskuksen 6.-9.4.2017. Itse ajattelin piipahtaa paikanpäällä keväistä inspiraatiota hakemassa heti messujen ensimmäisenä päivänä torstaina.

 

kev%C3%A4tmessut.jpg

 

Jotta löytäisit messujen koko tarjonnan pienintä yksityiskohtaa myöden , kannattaa suunnitella messukäynti ehdottomasti etukäteen. Ja helpoiten se onnistuu täällä.

 

DSC_0031%20rauharentola.jpg

 

DSC_0010%20rauharentola.jpg

 

DSC_0024%20rauharentola.jpg

 

DSC_0005%20rauharentola.jpg
(Kevätmessut 2016)

 

Mikäli sinä haluat myös mukaan messufiilikseen kerro minulle mitä messuilta eniten odotat ja olet mukana kahden sähköisen messulipun arvonnassa. Lippuarvonta alkaa nyt ja päättyy perjantaina 31.3.2017 klo.23.59.

 

 

Aurinkoista viikonloppua ja onnea arvontaan!

 

 

(Lippuarvonnan sponsorina toimii Kevätmessut / Messukeskus)

 

 

—- Mainos alkaa —-

—- Mainos päättyy —-

35 kommenttia “Kevätmessut tulee taas, voita liput itsellesi ja kaverillesi

 1. Messuilla käynnillä saa niin paljon kivoja vinkkejä etten oikein osaa tällä kertaa valita vain yhtä suosikkijuttua.

 2. Viime kevään messuilta sain paljon kivoja ideoita, enkä usko että uudet ideat on koskaan pahasta! Ja mielellään menisin taas tyttären kansa ihailemaan ja suunnittelemaan kaikkea kaunista puutarhaan…

 3. Viime kevään messuilta sain paljon kivoja ideoita, enkä usko että uudet ideat on koskaan pahasta! Ja mielellään menisin taas tyttären kansa ihailemaan ja suunnittelemaan kaikkea kaunista puutarhaan…

 4. Kevätmessuilla on parasta kaikki mahdolliset puutarha & kukka jutut sekä luomuruoka standit ja esitykset. Rupee sormia polttelee kun saa katella ja tutustua jälleen kaikkeen kauniiseen ja hyvään.

 5. EcoFurn:nin ekotuoleja lähtisin katsomaan ja koeistumaan. Parvekeelle tarvitaan uudet tuolit ja nämä kiinnostavat, jos olisi vielä joku hyvä messutarjous niistä =) Kukat, yrtit ja uudet ideat parvekkeelle ja mökille kiinnostavat myös.

 6. Viettämään sinne 9.4 olevaa 50-v Syntymäpäivääni &hearts;<br />
  Muutamme juuri nyt maalle kaupungista ja sinne uuden kodin pihalle haluaisin ideoita.<br />
  Kasvihuone, kasvilavat, perennat, omppupuut.<br />
  Uusi elämä ja uudet kujeet 🙂

 7. Piha ja puutarha kiinnostavat eniten ja kukkainspistä lähden hakemaan. Myös uusi pihavaja pitäisi rakentaa niin siihen vähän malleja voisi katsella.

 8. Piha! Nyt kun aurinko paistaa ja on huikeaa odottaa, että saa taas työntää kädet multaan. Paljon uusia ideoita toivon omaan pihaan.

 9. Oma koti ja sisusta vaikuttaa hyvältä. En ole aiemmin käynyt kevätmessuilla, joten olisi mukava nähdä mitä kaikkea sieltä löytyy 🙂

 10. Pihalle pitäs rakentaa silta ylittämään kivikkoa ja käytävää takapihalle. Lisäks yrttien ja ruokakasvien kasvatus kiinnostaa.

 11. Laitureita katsomaan mennään. Oikeastaan kuitenkin lähes kaikkea muutakin, pääasiassa puutarhajuttuja, mökkihommia ja remonttiasioita ym. ym.

 12. Odotan sitä fiilistä kun näkee kaiken värikkään ja keväisen ympärillään, eräänlainen startti kesää kohti.
  Yleensä myös ostan mukaani jotain mukuloita, siemeniä yms kivaa messuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *