Pihalaatat ojennukseen

Tällä viikolla ollaan Rauharentolassa jännän ja uuden äärellä monessakin suhteessa mutta ennen kuin paljastan niistä asioista mitään lisää niin kurkataanpa yhdessä takapihalle, jossa sielläkin tapahtuu jotain uutta. Päätimme nimittäin nostaa takapihaa peittävät laatat ylös, suoristaa pohjaa ja latoa laatat hiukan uudella tavalla. Kivipihasta emme aio luopua, vaikka hetken sitäkin vaihtoehtoa ehdimme miettiä.

 

DSC_1000%20%282%29.jpg

 

DSC_1004%20%282%29.jpg

 

DSC_1001%20%282%29.jpg

 

Henkilökohtaisesti mua kiehtoisi käsitellä laatat uudella sävyllä, sillä nämä laatat on jo kovin kaukana niiden alkuperäisestä valkoisesta sävystä. Vielä muutama vuosi sitten pesu painepesurilla teki ihmeitä mutta nyt taidetaan tarvita vähän järeämpiä aseita. Ja siksi kuulisinkin nyt mielelläni kokemuksiasi ja vinkkejäsi pihakivien käsittelyyn. Kannattaako siihen hommaan ryhtyä? Millä ja miten syntyy paras lopputulos?

 

Mä lähden nyt valmistautumaan melkoisen jännään iltaan. Kannattaa viritellä itsensä instataajuudelle, sillä saattaa olla että siellä pääset illan hämärtyessä kurkkamaan mistä kummasta on oikein kysymys.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *