DIMCA-naulakko makuuhuoneen säilytysratkaisu

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Saanko esitellä DIMCA-naulakon, makuuhuoneemme uuden säilytysratkaisun.  Dimca tikapuut/naulakko sopii niin vaatteiden kuin esimerkiksi lehtien säilytykseen tai ihan vaan koristeeksi. Tikasmainen naulakko on kauniin mattapintaista kuultovalkoista tammea. Yksinkertainen naulakko sopii makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, eteiseen tai vaikkapa kylpyhuoneeseen. Sitä on erittäin helppo siirtää, sillä  siinä ei ole ruuvikiinnitystä vaan se asetetaan nojalleen seinää vasten. Juuri sopiva kaltaisilleni ”veivaajille”.

Vaikka näissä kuvissa naulakko onkin stailattu vain torkkupeitolla, on tulevaisuudessa kuitenkin tarkoitus käyttää tätä puolipitoisten vaatteiden säilytykseen.  Farkut ja muut housut on helppo laskostaa tikapuille ja sivun nappuloihin saa kivasti roikkumaan esimerkiksi aamutakin.

DIMCA-naulakon hinta on normaalisti 69,95 mutta tällä hetkellä se on ostettavissa -20% alella hintaan 56 eur.  Tämän alen lisäksi haluan ehdottomasti vinkata myös Elloksen mattoalesta, joka on voimassa 23.10 asti.  -20% ale koskee kaikkia mattoja. Sen lisäksi tilatessasi vähintään 59 eur:lla säästät myös postikulut.

Meillä onkin makkarissa nyt väliaikaismattona vanha Ikean ryijymatto, sillä juuttimatto joka siellä aiemmin oli maistui niin vastustamattomalle, että se päätyi koiruudemme suuhun. Väri tuossa väliaikaismatossa ei ole oikein kohdallaan, vaikka se muuten olisikin tuohon tilaan ihan passeli Taidan siis itsekin kurkata tuonne mattoaleen vähän tarkemmin.

Inspiroidu lisää ja löydä ihania kalusteita kodin syyssisustukseen osoitteessa

www.ellos.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *