Kuusia joulukuuseen

Lähes perinteeksi muodostunut tapa askarella kuusia joulukuuseen sai tänäkin vuonna jatkoa, kun kuusenkoristekuuset syntyivät mun tämän hetkisistä lempparimateriaaleista; trikookuteesta ja puuhelmistä. Viime vuonnahan koristeita tehtiin putkihelmistä, joissa oli yksityiskohtana pieni käsittelemätön puuhelmi.

Näitä varten tarvitaan lanka ja neulaa, trikookudetta valitsemassasi värissä sekä muutama puuhelmi. Työ aloitetaan pujottamalla puuhelmi lankaan. Sitten vain pyöritellään trikookudetta kuusenmuotoisesti alhaata ylös kierros kierrokselta kaventaen. Väliin sujautellaan puuhelmiä ja työ päätetään puuhelmeen. Muista jättää ripustusta varten riittävästi lankaan.

Yksinkertaisen kauniita, eikö?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *