Lastenvaatetarjoukset fi joulukalenteri

Psst, postauksen lopussa pienenä paljastuksena muutama kuva siitä mitä Lastenvaatetarjoukset fi joulukalenteri kätkee tänä jouluna luukkujensa taakse. Vinkkailen teille tästä ihan omaksi ilokseni.

Joulukuu on kalenterikuu

Joulukuun pyörähtäessä käyntiin sosiaalinen media ja blogit täyttyvät erilaisista mielenkiintoisista joulukalentereista. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin niin tuotevinkkien, ohjeiden, arvontojen ja alekoodienkin muodossa. Kannattaa ehdottomasti laittaa seurantaan ne kaikista mielenkiintoisimmat.

Pikku tonttu vinkkasi mulle Lastenvaatetarjoukset.fi Facebook sivulla starttaavasta kalenterista ja sainpa muutaman sneak and peek kuvankin siitä mitä tuleman pitää.  Ja täytyyhän mun nämä nyt ehdottomasti jakaa teidän kanssanne. Lastenvaatetarjoukset.fi:n sivulta löytyy joka päivä  aina aattoon asti  jonkun yrityksen mainoskuvalle omistettu luukku. Luukusta paljastuu mm.  hyviä tarjouksia, alennuskoodeja ja arvontoja. Luukku avautuu jokaisena aamuna ennen joulua aina klo. 9.00.

Kuopus.fi

Kuopus.fi on lastenvaateiden karkkikauppa netissä. Valikoimaan kuuluu tuttuja merkkejä, kuten Gugguu, Vimma ja Molo Kids näin muutamia mainitakseni. Kannattaa ehdottomasti kurkata kaupan kattava valikoima.

MioMao Clothing

MioMao clothing onkin meille vanha tuttu, joka jaksaa ihastuttaa raikkaan yksinkertaisilla kuoseillaan. Arvatenkin tuo kuvassa vilahtava DEER kuosi on meidänkin mielestä melkoisen mustavalkoisen ihana. Toivottavasti MioMaon luukusta paljastuu jotain siihen liittyvää.

 

Asettukaahan minun tapaani taajuuksille, sillä näiden herkkujen lisäksi mukaan mahtuu paljon muutakin mukavaa.

 

Onko sinulla tapana seurata somejoulukalentereita?

 

 

Kuvat: Kuopus.fi, MioMao Clothing ja lastenvaatetarjoukset.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *