Pellavabeigeä

Pellavaista pellavabeigeä makuuhuoneeseen. Rakkaus pellavaan on ja pysyy. Jo ennen joulua klikkailin H&M:n verkkokaupasta ostoskoriin nämä pellavabeigen väriset pellava pussilakanasetit. Kahdelle setillle jäi hintaa kaikkien mahdollisten alejen jälkeen vähän reilu 50 euroa. Eli ei juuri mitään. Arvoin pitkään vaaleanharmaiden ja näiden  beigejen välillä ja päädyin tähän luonnoliseen vaaleaan beigeen ihan vaan vaihtelun vuoksi. Ja onhan nämäkin niin ihanat ja onneksi näin lomalla on aikaa köllötellä sängyssä normaalia enemmän.

Vaikka valkoiset pellavalakanat taitavat olla yhdet lemppareistani myös tämä lämmin beigen sävy saa aikaan ihanan rauhallisen fiiliksen makuuhuoneeseen ja vuode tuntuukin lämpimän kutsuvalta. Pehmeä, miellyttävä, hengittävä ja niin ihanan viileä mutta ei kylmä pellava  on vaan mun juttu. Pellavassa on ehdottomasti parasta sen  helppohoitoisuus. Pesu 60 asteessa, tosin valkoiset lakanat pesen usein kovemmassa lämpötilassa. Kuivatus joko kesäisin ulkona tai kuivausrummussa ja petaus sänkyyn hiukan ryppyisenä.

Onko sinulla H&M:n pellavalakanat ja mikä sävy ihastuttaa sinua eniten?
Onko hinta-laatusuhde ollut hyvä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *